Bouroirshoot | Linda

Het is weer enige tijd geleden dat ik iets van me heb laten horen en zien. Dat komt mede doordat ik begin oktober met mijn man en 2 kids 10 dagen op vakantie naar Turkije ben geweest. Het was daar uitstekend vertoeven, aangenaam weer, lekker eten en heerlijk rustig. De kids hebben zich lekker vermaakt in het zwembad en op de glijbanen en er was een super team dat voor geweldige entertainment zorgde. De kids keken hun ogen uit bij de diverse shows die ze gezien hebben. Kortom we hebben een topvakantie gehad.

Eenmaal terug in Nederland had ik vrijwel direct een boudoirshoot. Dat is altijd best spannend. Mensen zijn met hun kleding aan vaak al verlegen en voorzichtig, hoe zal iemand die half ontkleed is reageren voor de camera. Nou Linda was helemaal niet verlegen en voelde zich prima op haar gemak en dat scheelt altijd een hoop, want dan voel ik me ook meer op mijn gemak. Dat klinkt heel raar, maar als iemand zich niet op zijn of haar gemak voelt, kan het heel lastig zijn om dat gevoel te veranderen. Gelukkig had deze Linda daar geen last van, natuurlijk was het in het begin een beetje af tasten, maar dat aftastende was al snel voorbij. Het leuke is dat je iemand gaande de fotoshoot ziet veranderen. Ze beginnen het leuker en leuker te vinden. Na de laatste opname hebben we samen genoten van een lekkere lunch en nog even gezellig na zitten kletsen.

Toen ik de foto’s klaar had kon ik wederom niet wachten tot ik ze mocht laten zien, ik wil altijd zo graag de reactie zien! Vanochtend was het dan eindelijk zo ver en kon ik Linda haar foto’s tonen. Ze was er erg blij mee, het liefst wilde ze alle foto’s bestellen. Uiteindelijk heeft ze er 6 uitgekozen, waarvan er 1 uitvergroot in haar slaapkamer komt te hangen. Het leukste is nog dat de foto’s een cadeau voor haar man zijn. Ik ben dan ook erg benieuwd wat hij ervan gaat vinden! 

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation