De 1e maand met mijn stagiaire

Eén van mijn goede voornemens voor dit jaar is, dat ik eens wat vaker ja zeg tegen de dingen waar ik normaal gesproken nee tegen zeg.

Dus toen ik in januari voor de zoveelste keer de vraag kreeg of ik een stageplek had, zei ik voor de verandering, na veel wikken en wegen, ‘ja’.

Inmiddels is Britt, mijn stagiaire, een maand mijn collega. En tot mijn grote verbazing vind ik het nog leuk ook en, zo zegt ze zelf, heeft ze al veel geleerd. 

Ik zit al zo lang alleen op kantoor dat ik vergeten was hoe fijn het is om iemand te hebben met wie je even een praatje kunt maken, ideeën uit kunt wisselen of samen mee kunt lunchen. De afgelopen maand mocht ik dat dus weer ervaren.  

Tot haar, en de mijne, grote spijt zijn we alleen nog niet in de studio geweest, behalve om spullen op te halen. We hebben de afgelopen maand een aantal keer op locatie geschoten, wat voor mij even wat anders was. Britt is gewend om buiten te fotograferen, ze is toen ze nog heel jong was begonnen met het fotograferen van natuur.  Naast de natuur hebben we ook gebruik gemaakt van mijn badkamer en keuken, deze laatste 2 locaties hebben hele bijzondere resultaten opgeleverd. Dat heeft echter alles te maken met de emotie die daarbij hoort.

Jammer genoeg werkt Britt de komende tijd gewoon vanuit huis, want om iedereen veilig en gezond te houden hebben ook wij besloten zoveel mogelijk afstand te nemen. Wel hebben we geregeld even contact via beeldbellen om door te nemen wat er te doen valt.

Maar als het gaat lukken qua planning en gezondheid, gaan we de komende tijd toch zo nu en dan de studio in. Want nu ik minder werk heb, maakt mijn creatieve brein overuren. Dus gaan we lekker aan het werk met vrije opdrachten.

Lieve groet, 

Katja 

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation