Een leuke workout! | Zakelijk Portret

Afgelopen vrijdag had ik een afspraak met een collega fotograaf die ik op facebook in een besloten groep heb ontmoet. Na een gezellig onderonsje hebben we samen wat lol gemaakt bij het schieten van foto’s. Het doel van onze ontmoeting was om even ongegeneerd te oefenen met nieuwe en oude poses.

Met mijn clienten kan ik natuurlijk niet oefenen, zij komen voor mooie portretten naar mij en niet om mij te zien stuntelen met hoe te gaan staan enzo.

Maar omdat we ongegeneerd wilde kunnen blunderen, hadden we afgsproken dat we foto’s van elkaar zouden maken. Zij van mij en ik van haar. En tja ik gebruikte natuurlijk een van de smoezen waar ik het in een van mijn vorige blogs over had, “Ik plak niet zo goed op de foto”. Helaas ik kwam er niet mee weg, ik moest op de foto. En zoals ik dat wel vaker doe, zorgde ik voor behoorlijk wat gekke bekken. Gekke bekken betekend gelukkig ook veel lol.  Mijn collega nam het wat serieuzer en deed gewoon wat ik van haar vroeg. 

Wat blijkt nu? Dat poseren is zo makkelijk nog niet. Ik vraag nogal wat van mijn clienten. Dus wees gewaarschuwd als je naar mijn studio komt,  het kan uitdraaien op een hele LEUKE workout. 

De foto’s die je hier nu ziet zijn een paar van de foto’s die ik van mijn collega nam. Ik ben benieuwd wat je ervan vind!

Zoals ik tegenwoordig wel vaker aangeef, mag je mijn blog met iedereen delen via onderstaande social media knoppen. En je mag natuurlijk ook gewoon een reactie achterlaten of je mening geven.

Tot snel.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation