Elisabeth

Aangezien ik Elisabeth al zeker 3 jaar niet meer had gesproken was ik verrast met de mail die ik van haar mocht ontvangen.

Je hebt het vast zelf wel eens meegemaakt, dat wanneer je verhuist je je buren een beetje uit het oog verliest, zelfs als je slechts 200 meter verderop in dezelfde wijk gaat wonen. Voorheen liep ik Elisabeth nog wel eens tegen het lijf als ik de hond ging uitlaten of naar de auto liep, je weet wel hoe dat gaat met burencontact. 

Informatiegesprek

Plots was daar het mailtje waarin ze een afspraak wilde maken voor een informatiegesprek. Als je elkaar uit het oog verliest, verlies je ook zicht op wat er in iemands leven speelt. Niet dat we zoveel van elkaar wisten, maar als buren spreek je elkaar nog wel eens op de parkeerplaats of zo. Hoe dan ook, tijdens het informatiegesprek, in de studio, hebben we gezellig bijgekletst en hoorde ik veel nieuwe dingen. 

Veel gebeurd

Zo blijkt dat zij en haar echtgenoot niet langer samen zijn, is ze zelf ook verhuist, heeft ze met veel negatieve gevoelens af weten te rekenen, rondde ze een opleiding in spirituele coaching af en heeft ze inmiddels haar eigen praktijk voor innerlijke vrijheid. 

Als je het mij vraagt heeft ze de afgelopen 3 jaar best wat meegemaakt en zich behoorlijk ontwikkeld, zo ziet ze dat zelf ook! Dat en de start van haar eigen praktijk was voor haar de reden om mij te benaderen voor portretten. Portretten als bewijs van haar ontwikkeling en portretten die ze zou kunnen gebruiken voor haar startende bedrijf. 

Zichtbaarheid

Als je start met je eigen onderneming wil je zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Elisabeth wilt graag laten zien met wie men te maken krijgt als ze een dienst bij haar afnemen. Uiteindelijk is zij toch het visitekaartje van haar eigen onderneming. In deze fotosessie kon privé en zakelijk mooi samengevoegd konden worden, want haar persoonlijke groei heeft ook alles te maken met haar praktijk voor innerlijke vrijheid. 

Puur

Na ons gesprek en mijn voorkennis over Elisabeth, wist ik dat de portretten puur moesten zijn, haar innerlijke vrijheid wilde ik zichtbaar maken. Bovendien is ze een zachte maar krachtige vrouw dus wilde ik haar ook in haar kracht zetten, soft power. Daar zaten we op eenzelfde golflengte, Elisabeth had kleding meegenomen die perfect aansloten op dat zachte en pure waar ik het over had. Zachte kleuren maar ook zachte stoffen.

Spannend

Iedereen die voor mijn lens komt te staan is in het begin wel even zenuwachtig, daar ontkom je niet aan, zelfs niet na een rustige en gezellige start. In het begin lukte het haar nog niet echt om te ontspannen, dat kon ik goed zien in haar gezicht, maar ik wist elke keer weer op het juiste moment op de knop te drukken en een ontspannen moment vast te leggen. Gelukkig verdween de spanning snel, zeker wanneer we aan de gang waren en enthousiast werden over de eerste resultaten.

Zo moeder zo dochter

Echt een eeuwigheid geleden – tenminste zo voelt het als ik het heb over 2013 – heb ik Elisabeth’s dochter gefotografeerd toen ze van de basisschool naar het voortgezet onderwijs ging. Het was een verjaardagscadeau en tegelijkertijd een moment om haar vriendschappen vast te leggen. Tijdens de fotosessie ging Elisabeth opeens precies zo zitten als haar dochter destijds, dus nam ik de kans om eenzelfde foto te maken. Je vind ze uiteraard beide hiernaast, zie jij de gelijkenissen?

Elisabeth Rosalinde

Elisabeth’s praktijk is Inmiddels in bedrijf, daarmee hoopt ze veel mensen te mogen begeleiden naar hun eigen innerlijke vrijheid. Haar foto’s heeft ze op een mooie manier ingezet op haar website en je zal ze zo nu en dan ook tegen komen op haar socials zoals LinkedIn en Insta.

Eigen ervaring

Ik ben ondertussen zelf één van haar clienten geworden, ik vind het erg prettig om door haar begeleid te worden naar ontspanning en mijn eigen innerlijke vrijheid. Voor mij is het een mooi verlengstuk van de trajecten die ik de afgelopen 5 jaar doorlopen heb. Mocht je meer willen weten over wat zij voor jou kan doen, bezoek dan eens haar website www.elisabethrosalinde.nl.

Bedankt dat je ook deze keer de tijd nam om mijn blog te lezen.

Lieve groet,

Katja

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation