Empower Your Brand Nieuwsbrief

Abonnee's ontvangen sinds vorige maand een nieuwsbrief. Gisteren hebben zij zelfs de 2e ontvangen. Jij kunt de Empower Your Brand Nieuwsbrief ook ontvangen, maar dan moet je je wel eerst even inschrijven!

Ooit zwoer ik om nooit aan nieuwsbrieven te beginnen. Inmiddels ben ik van dat principe af gestapt, omdat je als ondernemer zichtbaar moet zijn op vele fronten. Alleen maar gebruik maken van Social Media is niet voldoende. Ik ga naar netwerkbijeenkomsten, wel pas nadat ik een flinke schop onder mijn kont kreeg. Ik heb een magazine uitgebracht en de meest logische volgende stap was de nieuwsbrief.

Abonnee’s ontvangen sinds vorige maand een nieuwsbrief. Gisteren hebben zij zelfs de 2e ontvangen. Jij kunt  de Empower Your Brand Nieuwsbrief ook ontvangen, maar dan moet je je wel eerst even inschrijven!

Empower Your Brand Nieuwsbrief

Vanaf vorige maand stuur ik één keer in de maand een nieuwsbrief. Mits ik je iets enorm belangrijks te vertellen heb, dan laat ik je dat natuurlijk al veel eerder weten. In de Empower Your Brand Nieuwsbrief lees je onder andere wat mij als fotograaf én ondernemer bezig houdt, geef ik je tips & trics to Empower Your Brand, lees je de nieuwste blogs, nieuwtjes rondom Kajta Diroen Fotografie en natuurlijk, als die er zijn, leuke akties en misschien zelfs wel cadeautjes.

 Early Bird Korting €730,- 

Omdat ik mijn Empower Your Brand concept op 1 januari 2020 lanceer, mogen nog 8 ambitieuze vrouwen gebruik maken van deze te gekke korting, zodat zij 2020 kunnen starten met knallende foto’s om zichzelf al vanaf het begin van het jaar te laten zien, hun ideale klant aan te trekken en meer naamsbekendheid te genereren.

Nieuw concept per 1 januari 2020

Het kan je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met nieuwe, andere, leuke dingen. Ik blijf vrouwen fotograferen, alleen steek ik dat in een iets ander jasje. Begin januari zal mijn nieuwe concept ‘Empower Your Brand Fotoshoot’ gelanceerd worden. Wat dat allemaal inhoud en welke kosten daaraan verbonden zijn lees je in de volgende nieuwsbrief.

Aanmelden

Wil jij voortaan ook de Empower Your Brand Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hieronder in en ontvang volgende maand de nieuwsbrief in jouw inbox.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation