Feest

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de opening van mijn studio.

Toen ik mijn dochter wekte zei ze “mama vandaag is het een speciale dag voor jou!” In tegenstelling tot mij zelf was zij de avond ervoor al zenuwachtig, ze vond het spannend. Ik had het nog te druk om zenuwachtig te zijn, druk met het maken van lekkere hapjes en zorgen dat alles op tijd geregeld was.

Om 10.30 was ik al in de studio om alle puntjes op de i te zetten, bloemen in vaasjes en op iedere tafel wat schaaltjes met wat lekkers. Met hulp van mijn dochter, man en zoon was alles op tijd klaar, Stijlvol Zoet verzorgde een prachtige “Sweet Table”. Jeetje wat was dat lekker zeg, uiteraard heb ik van iedere lekkernij geproefd. Achteraf niet zo verstandig, want aan het einde van de dag lag ik enigzins misselijk op de bank. 

Voordat de gasten kwamen hebben we met z’n viertjes geproost, op een seuccesvol bestaan, met een glaasje alcoholvrije “Pink” champagne. Ik ben zo ontzettend trots en dankbaar op mijn gezin, zonder hun steun en hulp zou ik nu niet doen wat ik het aller liefst doe.

Vanaf 12 uur kwamen af en aan oude en nieuwe bekenden binnen lopen. Onder het genot van een glaasje bubbels en hapjes hebben we een gezellige middag gehad. Het was een super gezellige middag en voor het eerst vond ik het niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Ik vind het heerlijk om te kunnen vertellen over wat ik graag doe en nog mooier zijn de reacties van iedereen. Bekenden en onbekenden reageren met regelmaat vol ongeloof als ze mijn foto’s zien. Ik hoor geregeld “heb JIJ die foto’s gemaakt?” Alsof men niet gelooft dat ik het in me heb, hoe leuk is het dan om vol trots te kunnen vertellen dat IK inderdaad die foto’s heb gemaakt.

Ik ben overladen met bloemen, cadeautjes, donaties voor “Pink Ribbon” en gelukswensen, het leek wel of ik jarig was.  Nu vraag jij je natuurlijk af waarom donaties voor “Pink Ribbon”. Dat is eigenlijk heel simpel. Ik ben een vrouw en als fotograaf richt ik mij tot alle vrouwen overal om mij heen. Feit is dat 1 op de 8 vrouwen borstkanker krijgt. “Pink Ribbon” financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. “Pink Ribbon” is dus belangrijk voor mij als vrouw, maar ook voor alle vrouwen overal om mij heen.

Alles bij elkaar was het afgelopen zaterdag een super geslaagde dag. Iedereen enorm bedankt voor jullie aanwezigheid, steun, cadeautjes en lieve gelukswensen.

Door de drukte en mijn gekeuvel met alle gasten, ben ik tot mijn grote spijt vergeten om foto’s van alles te maken, mijn excuses voor het gebrek aan beeldmateriaal.

Als je het leuk vind mag je mijn blog delen met al je vrienden, daarvoor kun je de onderstaande social media knoppen gebruiken.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation