Het verhaal achter de foto van Diana

Trots als een pauw was ik, toen ik voor de eerste keer de sleutel van mijn studio in de deur van mijn studio stak. Nog trotser was ik toen Diana besloot mij de kans te geven haar te fotograferen.

In juni 2014 kwam ze samen met haar man en zoon naar de studio. Ik was zo ontzettend zenuwachtig, niet normaal! Zij waren echter super relaxed. En, zoals altijd, viel het achteraf allemaal mee en heb ik prachtige foto’s gemaakt.

Toen ik alle foto’s klaar had, ben ik zelfs nog bij ze thuis geweest om hen de prachtige moeder & zoon portretten te overhandigen. Hun zoon was toen net van de basisschool af, dus het was ook nog eens een bijzonder moment waarop de foto’s gemaakt zijn.

En voor mij was het ook bijzonder, want zoveel jongens had ik toen nog niet gefotografeerd. Het is heel anders dan het fotograferen van vrouwen/meisjes. Hoewel veel jongens net zo ijdel kunnen zijn als veel meisjes, toch verschillen ze enorm van elkaar. Dus met het poseren moest ik daar wel rekening mee houden.

Terugkijkend op die fotosessie, kan ik zeggen dat het waarschijnlijk de belangrijkste shoot tot nu toe is geweest. Want weet je, om vertrouwen te krijgen in wat je doet, moet er ook iemand zijn die je vertrouwen geeft. Dat hebben Diana en haar gezin op dat moment gedaan en daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.

Wil je de foto van Diana en haar zoon bekijken, klik dan op even op de foto.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation