Ik ga het anders doen.

Deze crisis, het corona-virus is verschrikkelijk! Mensen waar we van houden worden ernstig ziek en vele worden ook nooit meer beter, daar moeten we afscheid van nemen. Ik schaam me er bijna voor om het te zeggen, maar ik zie dat er in deze ellende ook mooie dingen gebeuren.

Mijn kinderen kunnen voor de verandering weer gezellig met elkaar doen. Het is een luxe dat we met zijn allen veilig thuis zijn. Staan we meer in contact met elkaar dan ooit daarvoor. Hoor ik van mijn zorgmedewerkers dat deze hele ellende de beste leerschool voor ze is. We met z’n allen de kleine dingen weer weten te waarderen. We ons allemaal realiseren hoe fijn vrijheid écht is. Dat mijn kinderen zich beseffen wat een geluk ze hebben dat ze naar school kunnen of dat buitenspelen toch wel heel erg lekker is. Velen van ons grijpen deze periode aan om even te reflecteren op waar ze nu allemaal mee bezig zijn. 

Dat heb ik de afgelopen tijd ook gedaan en nu ik nog even niet kan werken heb ik mooi de tijd om te kijken wat ik nou echt wil voor mijzelf met mijn bedrijf. En dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werkwijze aangepast heb en het één en ander anders ben gaan bekijken.

Gelukkig blijkt hetgeen ik wil niet zo verschillend te zijn van hetgeen ik al deed, vrouwen fotograferen, moeders, dochters, oma’s, tantes, zussen, vriendinnen, partners, nichtjes gewoon alle vrouwen. 

Wat ik anders ga doen is dat ik voortaan veel meer vanuit mijn passie ga werken. De afgelopen maanden was ik namelijk het plezier, de motivatie en de inspiratie voor fotografie een beetje kwijt. Ik was teveel met bijzaken bezig en te weinig met de hoofdzaak. Nu ik dat weer duidelijk voor ogen heb, sta ik te popelen om de studio in te kunnen om al die verschillende vrouwen te mogen fotograferen.

Nog iets wat ik voortaan anders ga doen, is dat er in elke woning en in elk kantoor een mooi en #echtportret aan de muur komt te hangen, een stukje kunst. Een mooi portret van jou, afgedrukt op prachtig papier dat gewoonweg te mooi is om niet op te hangen. 

Met #echtportret bedoel ik een puur portret, gelukkig of kwetsbaar, met weinig poespas, maar uiteraard nog steeds met dezelfde aandacht, service, kwaliteit en passie die je van mij gewend bent.

En omdat ik elke vrouw een #echtportret van zichzelf gun heb ik besloten dat mijn prijzen veel toegankelijker moeten zijn. Dus heb ik sinds 1 april nieuwe tarieven èn staan ze ook op mijn website. Neem gerust even een kijkje om te zien of er iets voor je bij zit.

Binnenkort ga ik trouwens kijken of ik van mijn studio een 1,5 meter afstand studio kan maken. Of liever gezegd of ik mij aan die regel kan houden. In mijn vorige blog heb je al kunnen lezen dat ik het lastig vind om afstand te houden. Het vraagt veel aanpassingsvermogen, maar niets is onmogelijk. Dus ga ik testen en oefenen, zodat jij straks veilig voor een fotoshoot naar mijn studio kunt komen.

Ik ben overigens benieuwd of jij door al deze ellende ook mooie dingen ziet gebeuren. Wat zie jij?

Lieve groet,

Katja

Mocht je na het lezen met vragen zitten of wil je een fotoshoot boeken, neem dan gewoon even contact op via mail of bel me op 06-54994117.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation