Melene | Portretshoot

Afgelopen donderdag heb ik de studio eens even uitgeprobeerd. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat ik er met mijn clienten zit en alles compleet in de soep loopt.

Dus trommelde ik een van mijn favoriete modellen, Melene, op. Zij had er wel zin in om weer voor mijn camera te staan. Dus zo gezegd zo gedaan. Tot zijn grote spijt moest mijn visagist afzeggen. Tja en toen mocht ik zelf de make-up en het haar verzorgen. Nou ben ik de afgelopen 3 maanden aanwezig geweest bij de masterclass van Mari van de Ven dus heb ik ook een paar dingen mee gekregen over hoe iemand opgemaakt moet worden. Des al niet te min, laat ik de visagie toch liever aan de kenner over. Ik heb het er aardig vanaf gebracht, maar ieder heeft en verstaat zijn vak.

Toen Melene eenmaal in de make up zat en haar haar verzorgd was konden we gaan beginnen. Na 2 uurtjes schieten en een lunch er tussen door was het tijd om de boel op te ruimen en op huis aan te gaan.

Van het weekend heb ik de foto’s bewerkt en ik moet zeggen voor een testshoot, zijn er toch mooie resultaten verschenen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation