Mijn eerste expositie

Whaaaa, afgelopen zondag was mijn eerste expositie, exclusief voor de dames die ik het afgelopen half jaar gefotografeerd heb.

Ieder van hen was uitgenodigd samen met 2 gasten, dochters, moeders, zussen. Het werd een intiem clubje, dat met enthousiasme naar een kleine selectie van hun eigen foto’s kwam kijken. 

De expositie is voor mij een manier om de vrouwen die ik mag fotograferen nog één dag in het zonnetje te zetten en de digitale wereld een beetje te omzeilen. 

Ik heb al vaker verteld dat ik het erg jammer vind dat iedereen tegenwoordig digitale bestanden wilt, want er gaat niets boven een foto op papier, dat bleek zondag ook weer. 

Op het moment dat je een print in handen hebt, gebeurd er iets magisch, het is zoveel krachtiger dan een afbeelding op je scherm te bekijken en even snel voorbij klikken of swipen.

Dat magische gevoel wordt alleen maar sterker wanneer je er een lijst omheen doet en hem aan je muur hangt. En elke keer als je er dan voorbij loopt en je het ziet hangen, word je weer een beetje gegrepen door die magie.

Weet je, het is niet zo makkelijk uit te leggen in woorden, het is iets wat je écht zelf moet ervaren.

Dus als jij zelf dat magische gevoel wilt ervaren, neem dan eens contact met me op.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation