Mooi zwanger | Kim

Ik ben zo blij dat ik nu met veel liefde en plezier de zwangerschap van moeders in spé mag portretteren.

Kim is inmiddels bevallen van een wolk van een jongen met een prachtige volle bos zwarte haartjes, echt prachtig.

Naast nieuwe mama is ze ook de eigenaresse van de succesvolle salon Rein skin institute in Arnhem. En omdat zij mijn schoonheidsspecialiste is, wist ik dat ze zwanger was, dus vroeg ik haar hoe het ging en of ze al een zwangerschapsshoot had gedaan. Helaas was dat er door het Corona-virus niet van gekomen. 

Aangezien ik net weer was begonnen met het inplannen van fotoshoots, opperde ik direct het idee om haar prachtige zwangere buik op de foto te zetten. Ik realiseerde me echter niet dat ze al 39 weken zwanger was en het dus heeeeeel snel moest gebeuren, ze kon elk moment gaan bevallen. Uiteindelijk duurde het toch nog 2 1/2 week voordat de kleine man ter wereld kwam.

In de herfst was ik in Meinerswijk geweest voor een brandingshoot en ondanks de kou en herfst-uitstraling zag het er daar prachtig uit. Kim en Ronald wilde graag in de natuur foto’s maken en niet in de studio. Daarom opperde ik Meinerswijk als locatie. dus ontmoette ik hen daar. In tegenstelling tot de herfst was het er nu prachtig, de zon scheen, de planten waren weer begroeid en ook het strand aan de Rijn lag er prachtig bij. 

Ik ben zo blij dat ik dit voor hen heb kunnen doen! Ergens vind ik het heel jammer dat ik destijds (lees 16 en 13 jaar geleden) geen zwangerschapsshoot heb gedaan, maar dat zorgt er nu voor dat ik met veel liefde en plezier de zwangerschap van mama’s in spé portretteer. 

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation