Nieuwe Website

Soms moet je als ondernemer acties ondernemen, die je liever nog voor lange tijd had willen uitstellen. Geen geld, geen zin, geen noodzaak, geen tijd, allerlei excuses, totdat het echt tijd is.

Het was tijd!

Een nieuwe website, daar was het na 5 jaar inmiddels wel tijd voor. Enerzijds omdat vernieuwing gewoon goed is. Anderzijds omdat mijn oude website binnen enkele maanden niet meer ondersteund zou worden en dus uit de lucht zou gaan.

Nadat ik een aantal offertes naast elkaar had gelegd, besloot ik toch weer voor mijn voormalige webdesigner te gaan, Pixel Creations hier in Arnhem. Het design dat ze maakte voor de nieuwe website was voor mij direct een schot in de roos.

Alle kleuren, vormen en ideeën die mijn branding-designer ooit maakte zijn erin verwerkt. Ik ben er echt super blij mee!

Een beste klus zo’n nieuwe website

Een nieuwe website ontwerpen is 1 ding, maar hem dan ook nog vullen is weer een heel ander verhaal. Uiteraard heeft de webdesigner het meeste werk gedaan. Zij hebben alles vanuit de oude website moeten over zetten. Sommige dingen konden vrij vlot, maar al mijn blogs moesten handmatig over gezet worden. Vervolgens was het aan de webdesigner en mij om elke pagina en elk blog te controleren of de SEO’s wel in orde zijn. Dat is trouwens ook een dingetje! Ik begrijp dat ondernemers dit uitbesteden, want het is best veel werk en ik kan me voorstellen dat zij hun tijd beter kunnen besteden.

Een nieuwe website dus een nieuwe inhoud

Hoewel veel van de informatie overgenomen is van mijn oude website, heb ik toch wat teksten aangepast. Het paste niet meer bij mijn visie en mij. Het komt nu veel meer vanuit binnen, vanuit wie ik ben, waar ik in geloof en wat ik doe. In de loop der tijd zal ook weer regelmatiger gaan bloggen, dat is er het afgelopen jaar een beetje bij in geschoten. Gewoon ook omdat ik geen ideeën had, geen waardevolle content waarvan ik dacht, dat wil men lezen. Maar heb jij nou een suggestie voor een blog, leuk, interessant of informatief, het maakt niet uit? Laat het me weten.

Eindelijk online

Na weken geduld, wetende dat er achter de schermen, hard gewerkt werd aan mijn website, en het beheersen van mijn impulsen, staat hij de nieuwe website eindelijk online en mag jij hem bewonderen. Ik ben benieuwd wat je ervan vind!

Dank je wel voor het lezen, tot een volgende keer.

Lieve groet,

Katja

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation