Simone

Tijdens de ondernemersvergadering van het Modekwartier ontmoette ik Simone. Een gedreven onderneemster, moeder, echtgenote, dochter, vriendin, creatieveling en natuurlijk niet te vergeten, vrouw.

Van het één kwam het ander, want nadat ik haar had verteld wat in doe en hoe ik werk, boekte ze een fotosessie met mij. 

Een toffe samenwerking

En ik zeg bewust mét mij, want een fotosessie doe ik niet in mijn eentje. Dat is een toffe samenwerking tussen jou en mij en in dit geval tussen Simone en mij. Terwijl we gezellig zaten te kletsen kreeg ik een goede indruk van wie Simone is en hoe ik haar zou gaan fotograferen. 

Softpower

Zelf had zij ook een goed beeld van wat ze wilde. Haar bedrijf heet The Soft Power Company en dat past helemaal bij haar, dat was tevens wat ze uit wilde stralen in haar foto’s voor haar bedrijf.  Een powervrouw met  een soft touch!

Juist nu!

Daarnaast wilde ze ook graag foto’s van haarzelf als de vrouw die ze nu op dit moment is, naast onderneemster, moeder, echtgenote en alle andere rollen die ze vervult. Juist nu! Als moeder van een knulletje van 2, werd het tijd om alle petten eens af te zetten en een soort van met de billen bloot te gaan. Want wie is Simone als ze al die petten afzet? Wie ben je dan? Die vrouw wilde ze graag vieren.

Kunst

Uit onze gezamenlijke creatieve pet kwamen gave ideeën waar ik helemaal enthousiast van werd. Er moest zeker een stukje kunst bij komen, dus gingen we beide op zoek naar inspiratie. Uiteindelijk voegde we onze ideeën samen en mocht ik 2 mooie portretten met een vleugje kunst voor haar maken.

De fotosessie

Ondanks dat Simone niet voor het eerst voor een camera stond, vond ze het toch nog even spannend. Al was dat snel verdwenen en kwam de ene na de andere pose voorbij. Nogmaals, ze staat vaker voor een camera dus kon ze heel makkelijk poseren. Dat was een leuke verrassing voor mij. Normaal mag ik de vrouwen voor mijn camera begeleiden naar poses die haar lichaam en uitstraling  doen stralen. 

Resultaten

De fotosessie verliep vlot en ik kon prachtige portretten van haar maken. Zoveel zelfs, dat het enorm lastig was om te kiezen uit alle mooie resultaten. Uiteindelijk heb ik een (veel te) uitgebreide selectie aan portretten nabewerkt en heeft Simone een mooie keuze kunnen maken. Het zou een saai blog zijn als ik je alleen maar een leuk verhaal zou vertellen, dus voeg ik een paar van mijn favoriete portretten aan dit blog toe.

Bedankt dat je weer de tijd nam om mijn blog te lezen.

Lieve groet,

Katja

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation