Tip to Own Who You Are – Vrouwen die investeren in zichzelf ….


Vrouwen die investeren in zichzelf, komen verder.

Dat is iets wat ik zie gebeuren in mijn studio, maar het is ook iets wat ik zelf heb ervaren.

Het afgelopen jaar heeft voor mij in het teken gestaan van mijzelf. En dan bedoel ik niet heel egoistisch alles opzij gezet want nu ben ‘ik’ aan de beurt. Nee, ik heb keihard aan mijzelf gewerkt en ‘voor’ mijzelf gezorgd.

Ik heb onder andere ontdekt dat ik er mag zijn, precies zoals ik ben en dat laat ik tegenwoordig ook zien.

Ik ben zo enorm trots op de foto’s die Lot de Pont van Lot Fotografie in oktober van mij genomen heeft. Ze laten zien wie ik ben als onderneemster maar ook als vrouw. En dat laatste vind ik eigenlijk nog het allerbelangrijkste. Die vrouw was tot vorig jaar zomer, van binnen, een hoopje ellende! Koos er vervolgens voor om er wat aan te gaan doen en beloonde zichzelf met een vette fotoshoot te midden van de Intratuin. De portretten die daaruit zijn gekomen bewijzen me dat ik heel wat bereikt heb en het einde nog niet in zicht is.

Mijn advies aan jou ….. investeer in jezelf, je bent het meer dan waard.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation