Up close and personal met Debby

Ze schroomde geen moment toen ik naar deelneemsters voor mijn maandelijkse foto-blog vroeg. Debby staat geregeld model voor diverse fotografen en werkt zo nu en dan ook voor Lukkien. Geheel onervaren is ze niet! Daarnaast heb ik haar samen met haar zus in 2015 ook al voor mijn camera gehad. We zijn dus geen onbekende voor elkaar.

Toen haar fotosessie naderde, had ze bedacht dat ze graag een, op Marilyn Monroe,  geinspireerde fotoshoot wilde. En daarvoor nam ze gezellig haar eigen visagiste Britt Bolder mee.

Zelf ben ik best een beetje fan van Marilyn Monroe, dus vond ik het zeker geen straf om hieraan mee te werken. Ik zag het al helemaal voor me. Ik had voor de sessie een moodboard gemaakt, zodat we gericht konden werken. Ik moet zeggen, als ik naar de resultaten kijk, dan ben ik erg tevreden. Ze zijn erg gaaf geworden. 

Voor wat leuke feitjes en weetjes over Debby, moet je toch echt even doorlezen.

Huisdieren? 
Ik heb 2 hondjes, Diva die wij in 2010 van de buren kregen een oudje merk vuilnisbak met onderbeet. Een chihuahua genaamd Baco van 3 jaar ook een krijgertje en een poes Coco die bij ons interieur past.

Vind ik leuk? 
Mijn dochters. Mijn werk vind ik leuk. Dansen hou ik van en vind ik leuk. Festivals maar ook een avond in Luxor.

Werk? 
Op 17 maart 2018 werk ik 1 jaar voor mezelf als Kapster/schoonheidsspecilialiste/pedicure All by Debster. Sinds 1 januari heb ik een pedicure salon aan de Arnhemse Poort 102 in Huissen overgenomen. Daarvoor had een baan als ambtenaar.

Heb een hekel aan? 
Ruzie!

Peace / love / chocolat? 
All in one. Geen ruzie in de liefde en een man die lekkere chocolade meeneemt uit Nijmegen.

Home is where the heart is? 
Ja ik voel me echt thuis bij mijn vriendinnen.

Wat lees je op dit moment? 
Mijn mails 😉 Facebook berichtjes. Ik lees veel informatie over voeten. Ik wil echt een nog betere pedicure worden.

Waar luister je naar? 
Naar mijn hart ipv mijn gevoel.

Wat is belangrijk voor jou? 
Dat ik, mijn kinderen, ouders, familie en vrienden gezond blijven. Helaas is dat niet het geval.

Wie is jouw held(in)? 
Mijn vader! Hij staat samen met mijn moeder altijd voor mij en mijn dochters klaar.

Beschuitje eten met? 
Mag het ook een bruin broodje met pindakaas zijn van de AH met stukjes noot en honing?

Dromen? Ik heb mijn baan bij het OM opgezegd en mijn droom waargemaakt een eigen salon te beginnen. Eerst thuis, toen bij een vriendin in haar salon en nu een Pedicure salon in Huissen. All by Debster.

Favo film of serie? 
Eigenlijk kijk ik zelden tv.

Motto? 
Volg je hart want dat klopt!

Verslaving?
Drop!! Bielzen en Brusselse Mannekes

Lievelings eten? 
Ik hou van zelf gemaakte soep.

Matters of the heart? 
De agressie in Nederland dat mannen elkaar niet kunnen zoenen op een poster…

Wat maakt jou uniek? 
Er is niemand zo gek als ik (zonder alcohol)

Stiekem fan van? 
Niet stiekem maar wel fan van iedereen die maling heeft aan wat andere van ze denken!

Als ik later groot ben dan? 
Hoop ik dat mijn dochters trots op me zijn!

Verborgen talent? 
Ik regel graag. Dus regelaar?

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation