Vrij werk | De kracht van verandering

De kracht van verandering ……. een fotoproject geinspireerd op het pad dat ik zelf de afgelopen 3 jaar heb bewandeld en dat uiteindelijk voor nog  meer verandering zorgde dan nodig.

Al 6 maanden liep ik met een idee voor een zelfportret in mijn hoofd. Ik had het helemaal uitgedacht, verbeeld, uitgetekend en uitgezocht. Des al niet te min ging het een klein beetje fout. Het portret kwam tot stand met vloeibaar porcelein dat uiteindelijk niet uit mijn haar kwam en resulteerde in een coupe a la tondeuse. 

Mijn zelfportret ‘Layers’ heeft een diepere betekenis voor mij. De afgelopen 3 jaar heb ik veel en intens aan mijzelf gewerkt en kon ik elke keer weer een laagje afpellen tot ik een gelukkigere versie van mijzelf tegen kwam. Dat heeft me inmiddels enorm veel gebracht, zelfs meer dan ik vooraf had bedacht! Het heeft me een gelukkiger, sterker, zelfverzekerder en blijer mens gemaakt.                                    

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation