Wat kun je verwachten

Een fotoshoot boeken doe je natuurlijk niet zomaar. Voordat je beslist te investeren in een fotoshoot wil je natuurlijk wel weten wat je allemaal kunt verwachten en hoe het allemaal werkt. Daarom leg ik je in dit blog graag in een 7 stappen uit wat je allemaal kunt verwachten.

Dus wat kun je verwachten voor, tijdens en na de fotoshoot.

1. Kennismakingsgesprek

Het klinkt gek, maar het eindresultaat van jouw portret valt of staat met hoe jij en ik na dit gesprek afscheid nemen. Voelt het alsof ik een van je vriendinnen zou kunnen zijn? BINGO!!

2. Sessie uittekenen

Dat hoef je niet zelf te doen, maar ik hoor graag welke ideeen je zelf hebt. Het kennismakings-gesprek geeft mij al een heel duidelijk beeld van hoe ik jou wil fotograferen. Dat wilt ik niet vergeten, daarom tekent ik een aantal basiscomposities uit.

3. Fotoshoot

D-Day, we are going to have so much fun!! Kies je voor visagie, dan word je eerst lekker in de watten gelegd door één van de profesionele visagisten. Je kunt zelfs kiezen voor een styliste die samen met jou gaat kijken welke kleding het meest geschikt is voor jouw fotoshoot. Waar je wel of niet voor kiest, ik ga je fotograferen! Tijdens het fotograferen begeleid ik je door alle poses heen.

4. Nabewerking

Na de fotoshoot leg ik direct de camera aan mijn computer. Alles zit nog vers in mijn geheugen dus nu is het moment (en heel eerlijk, ik kan ook niet langer wachten) om de eerste ruwe selectie te maken. Daarna volgen nog 2 selecties voordat ik de eindselectie gaat nabewerken. 

5. Portretten naar fotolab

Eigenlijk is dit een verrassing, dus meer dan dit zeg ik er niet over!

6. Presentatie

Super spannend!! Vandaag krijg je eindelijk jouw fantastische portretten te zien en kun je beslissen of en welke portretten je wilt kopen.

7. Levering order

Nope, je kon niet kiezen, je vond de portretten super gaaf en wilde ze allemaal hebben. Dus kom het moment dat jij je portretten eindelijk ontvangt en een prachtige plek in je woning kunt geven.

Tot zover wat je kunt verwachten tijdens de fotoshoot, ben je nieuwsgierig geworden en wil je een fotoshoot boeken of heb je vragen. Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ik kan niet wachten om je voor mijn camera te hebben. Talk to you soon!

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation