Weer een jaar voorbij

Vandaag ben ik jarig, word ik 42 jaar en dat lijkt me gelijk een goed moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar. En wat voor een jaar. Wat heb ik veel geleerd en een enorme mentale groei meegemaakt.

Het jaar is zo ontzettend snel voorbij gegaan, ik heb het idee dat hoe ouder je wordt, hoe sneller het gaat of lijkt te gaan. Veel van wat er gebeurd is, ben ik alweer vergeten (geheugen als een zeef). Maar alle inzichten die ik opgedaan heb, voelen groots en belangrijk. De groei die ik zowel persoonlijk als zakelijk mocht meemaken is reusachtig en ik ben er dankbaar voor.

Ik heb het heel lang alleen geprobeerd te doen, tot ik door kreeg dat dat niet werkte en dus heb ik eindelijk hulp gevraagd. Veel mensen hebben me in 2019 geholpen, het team van Amarum, mijn psycholoog, Iris van Heugten mijn business-coach, Lot de Pont mijn fotograaf, mijn kinderen maar vooral Jespha. Hij heeft me telkens weer de ruimte gegeven om te doen wat nodig was voor mij om beter te worden en te groeien. 

Daarnaast heb ik zo veel bijzondere vrouwen mogen ontmoeten, fotograferen en laten zien dat ze trots mogen zijn op wie ze zijn en waar ze nu in hun leven staan. Ook dat heb ik niet alleen gedaan! Daarvoor heb ik hulp gehad van mijn visagistes Sabrine Kasno en Anna Moeskambarjants. Samen zijn wij het dreamteam dat elke vrouw laat stralen en haar eigen potentie laten zien. Zonder al die vrouwen die ik ontmoet heb zou 2019 toch een stuk minder interessant zijn geweest. Het zijn hun verhalen, ervaringen en hun lef die elk portret karakter gaf.

Tussen alle bedrijven door zijn we ook nog even verhuist, van de ene straat in de wijk naar de andere straat in de wijk. Een huis met meer ruimte binnen maar ook buiten. En ook al wonen we nog steeds in dezelfde wijk, toch lijkt het alsof we in een heel ander gebied wonen, heerlijk.

Ook het nieuwe jaar heeft veel moois te bieden. En ik hoop dat ik in 2020 weer veel vrouwen mag laten zien dat ze het waard zijn, dat ze gezien mogen worden en wat hun potentie is.

Ik wil iedereen bedanken voor hun hulp, het delen van hun verhalen en ervaringen, zonder jullie was 2019 niet zo’n mooi jaar geworden.

Wees je bewust van je mogelijkheden, alles wat je wilt in het leven is binnen handbereik en alles wat je ervoor nodig hebt zit in je. Je bent vrij, hebt de keuze en zoveel kansen, vergeet niet om ze te met beide handen aan te pakken. 

Oh ja, en de credits voor deze foto gaan geheel naar Sterre, mijn 12 jarige (bijna 13 zou ze zeggen) dochter.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation