Over Katja Diroen


Mijn naam is Katja Diroen, ik ben geboren in 1977 en opgegroeid in Nijmegen, Wijchen en Arnhem. In Arnhem werd ik volwassen, verliefd, echtgenote, moeder, vriendin en fotograaf.

 

Na mijn opleiding Economisch Juridisch en mijn 12,5 jarige carriere als binnendienstmedewerkster bij een assuradeur, besloot ik dat ik iets anders wilde. Het diploma van de basisopleiding fotografie had ik al in mijn zak. Maar dat vond ik niet voldoende, dus besloot ik ook de vakopleiding te gaan doen. Deze heb ik met een mooi resultaat afgerond. Ik studeerde af op de vakgebieden portret- en fashionfotografie.

 

In 2011 schreef ik mij vervolgens in bij de Kamer van Koophandel en op 1 april 2014 opende ik de deur naar mijn eigen studio in Arnhem. Hier fotografeer ik vol trots en met veel plezier, enthousiastme en aandacht iedereen die voor mijn camera komt.

 

Bij elke nieuwe klant word ik enthousiast en krijg ik een gevoel of een plaatje in mijn hoofd. Een zee aan inspiratie overspoeld mijn gedachten en ik moet direct aan het schrijven en tekenen om haar fotosessie uit te werken. Ik maak het mijn nummer 1 taak om het mijn klant naar haar zin te maken, zodat zij zich op haar gemak voelt en zich durft te laten zien voor mijn camera.

 

Uiteindelijk is het telkens weer een dankbaar en hartverwarmend moment om te zien en te horen wanneer mijn klant een giechelbui krijgt en emotioneel of blij wordt bij het zien van haar portretten. Dan heb ik mijn doel bereikt en ga ik met een enthousiast en voldaan gevoel naar huis. Er is geen enkele andere baan die dit voor mij kan evenaren!

 

Wil je niks missen?

Volg Katja Diroen Fotografie dan op social media.

 

Dear beautyful you........