Over mij

Als fotograaf ben ik begonnen met het fotograferen van alles.

Echter door het proces waar ik uiteindelijk zelf heen moest met mijn eetstoornissen en depressie, en door ontmoetingen met de vrouwen om mij heen, ontdekte ik dat ik als fotograaf voor vrouwen veel meer te bieden heb. Inmiddels sta ik bekend als de fotograaf die vrouwen weet te vangen in het moment.

Ik gun jou een mooi, persoonlijk kunstwerk om elke dag te bekijken, terug te denken aan de ervaring van de fotosessie, het plezier, de groei, het zelfvertrouwen voelt en trots kunt zijn op wie je bent.

Afspraak inplannen
Fotografe Katja Diroen in haar studio
Logo Katja Diroen

Pure portretten

Inmiddels weet ik dat iedereen een verhaal heeft en dat verhaal, jouw verhaal wil ik graag van je horen. Daarom ga ik met je in gesprek om je beter te leren kennen.

In mijn knusse thuisstudio ga ik jouw verhaal vastleggen tijdens een empowering fotoshoot. De focus van mijn portretten zijn natuurlijke schoonheid, zelfverzekerdheid, vrouwelijkheid, persoonlijkheid en uitstraling.

Ik geniet van het moment dat ik jou voor mijn camera heb en zie dat jij plezier hebt en steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Ik heb dat proces zelf doorgemaakt, dus ik weet waar ik het over heb en ik gun jou hetzelfde. Wanneer ik door mijn lens kijk, wordt ik blij en enthousiast en voel ik me trots, omdat jij mij jouw vertrouwen geeft en je kwetsbare kant aan mij laat zien.

Gun jezelf dit cadeau!

Afspraak inplannen
Realisatie: Pixel Creation