Over mij

Als fotograaf ben ik begonnen met het fotograferen van kinderen en bruiloften.

Echter door het proces waar ik uiteindelijk zelf heen moest met mijn eetstoornissen en depressie, en door ontmoetingen met de vrouwen om mij heen, ontdekte ik dat ik als portretfotograaf voor vrouwen veel meer te bieden heb. Inmiddels sta ik bekend als de fotograaf die vrouwen keer op keer weet te vangen in het moment.

Mijn doel is jou meer van jezelf te laten houden, je een herinnering te geven aan de vrouw die je bent, zodat je haar voor altijd kunt koesteren.

Afspraak inplannen
Fotografe Katja Diroen in haar studio
Logo Katja Diroen

Pure portretten

Inmiddels weet ik, als vrouw en fotograaf, dat iedereen een verhaal heeft en dat verhaal, jouw verhaal wil ik graag van je horen. Daarom ga ik met je in gesprek om je beter te leren kennen.

In mijn kleine knusse studio ga ik prachtige en pure portretten van je maken. En leg ik jouw verhaal vast tijdens een waanzinnige fotoshoot. De focus van mijn portretten zijn natuurlijke schoonheid, zelfverzekerdheid, vrouwelijkheid, persoonlijkheid en uitstraling.

Wanneer ik door mijn lens kijk, wordt ik blij en enthousiast en voel ik me trots, omdat ik de vrouw voor mijn camera mag zien. Ik zie dan niet alleen schoonheid of zomaar een persoon, maar een vrouw in al haar glorie van vrijheid en gelijkheid.

Gun jezelf dit cadeau!

Ik nodig je uit om jezelf een portretsessie cadeau te doen! Jij en jouw verhaal wil ik graag voor altijd vastleggen op beeld. Voor jou en de mensen die van je houden!

Afspraak inplannen
Realisatie: Pixel Creation