Fotoshoot

Empowering Fotografie

Tijdens een empowering fotoshoot, maak ik krachtige portretten van jouw natuurlijke schoonheid, vrouwelijkheid, zelfverzekerdheid, persoonlijkheid en uitstraling. Daarmee laat ik een blijvende visuele indruk bij jou achter. Zodat jij nog meer van jezelf kunt houden, trots kunt zijn op wie je bent en zeggenschap krijgt over situaties en gebeurtenissen die belangrijk voor je zijn. #ownwhoyouare

Waarom je kiest voor mij

  • Een vrouwelijke fotograaf die gepassioneerd te werk gaat, weet hoe belangrijk het is dat jij je tijdens een fotoshoot op je gemak voelt. Die luistert, met je meedenkt, wilt begrijpen wie jij bent, wat je wilt en zich in jou kan verplaatsen.
  • Mijn portretten verdienen zijn kracht aan jou! Omdat jij je, tijdens een 1-op-1 gesprek met mij, open durft te stellen en laat zien. Zo kan ik jou beter leren kennen.
  • Als specialist weet ik hoe ik jou moet fotograferen, zowel je sterke als je zwakke punten.
  • Jij en ik willen beide hetzelfde, met behulp van authentieke, eerlijke en krachtige beelden, laten zien dat jij een verhaal te vertellen hebt.
  • Met mijn enthousiasme, liefde voor fotografie en jarenlange ervaring, mag ik mijzelf ‘de specialist in het fotograferen van vrouwen’ noemen.

Bel mij voor een vrijblijvend consult, zodat je mij van alles over jezelf kunt vertellen en hoe jouw Own Who You Are Fotoshoot eruit moet zien.

Boekingsinformatie:
info@katjadiroen.nl
06-54994117
Algemene voorwaarden

Realisatie: Pixel Creation