Tarieven

Own Who You Are Portretsessie€ 240,-
Visagie is mogelijk tegen meerprijs    € 150,-
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

In bovengenoemde tarieven zijn portretten (digitaal / print) niet zijn inbegrepen. Portretten zullen apart en achteraf in rekening worden gebracht. De tarieven voor afdrukken (digitaal / print) beginnen bij € 100,- en lopen op vanaf daar. Wat je koopt is natuurlijk volledig aan jou en dat beslis je nadat Katja je jouw prachtige portretten heeft laten zien.

Na de boeking

Nadat je jouw portretsessie hebt geboekt ontvang je eerst een factuur voor de portretsessie. Deze dient als bevestiging van jouw reservering en moet uiterlijk 1 dag voor de portretsessie op mijn rekening te zijn bijgeschreven, zodat de portretsessie kan plaats vinden.

Na de fotoshoot selecteer ik de mooiste portretten die ik vervolgens stuk voor stuk zorgvuldig na-bewerk. Besluit je na het zien van jouw prachtige portretten 1 of meerdere portretten te bestellen, dan ontvang je om te beginnen opnieuw een betalingsverzoek. Levering van bestelde producten vind immers pas plaats na ontvangst van de betaling. Tarieven van losse afdrukken, kunst voor aan de muur en pakketten zijn vindbaar in mijn digitale magazine en zijn natuurlijk ook op te vragen per mail.

Ik geef nooit onbewerkte beelden (digitaal / print) vrij nog worden deze geleverd.

Boekingsinformatie:

Heb je interesse in een fotoshoot of heb je nog wat vragen, neem dan gerust contact op via het contactformulier of via de onderstaande informatie. Ik ga graag met je in gesprek tijdens een gratis kennismakingsgesprek om te horen wie jij bent, wat jouw wensen zijn en al jou vragen te beantwoorden.

info@katjadiroen.nl
06-54994117

KvK: 52883698
BTW-ID: NL001872542B72

Op alle rechtsbetrekkingen van Katja Diroen Fotografie zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen
Realisatie: Pixel Creation