Tarieven

De Own Who You Are Fotoshoot is in 2 pakketten te verkrijgen.

Net als ik zal jij super enthousiast en trots zijn na jouw fotoshoot en het zien van jouw portretten. En ondanks dat je niet verplicht bent om portretten te kopen, weet ik zeker dat je niet naar huis gaat zonder een aantal van jouw prachtige portretten. Daarom heb de pakketten Enthousiast en Trots samengesteld. Ik vertel je er graag meer over tijdens ons kennismakingsgesprek waarin jij mij gelijk kunt vertellen hoe jij gefotografeerd wil worden.

Na de boeking

Nadat je jouw portretsessie hebt geboekt ontvang je een factuur voor 25% van het door jouw gekozen pakketbedrag. Deze dient als bevestiging van jouw reservering en moet uiterlijk 1 dag voor de portretsessie op mijn rekening te zijn bijgeschreven, zodat de portretsessie kan plaats vinden.

Na de fotoshoot selecteer ik de mooiste portretten die ik vervolgens stuk voor stuk zorgvuldig na-bewerk. Na het zien van jouw prachtige portretten geef je mij jouw favorieten door. Daarna ontvang je opnieuw een betalingsverzoek. Levering van bestelde producten vind immers pas plaats na ontvangst van de betaling. Tarieven van losse afdrukken, kunst voor aan de muur en pakketten zijn natuurlijk ook op te vragen per mail.

Ik geef nooit onbewerkte beelden (digitaal / print) vrij nog worden deze geleverd.

Boekingsinformatie:

Heb je interesse in een fotoshoot of heb je nog wat vragen, neem dan gerust contact op via het contactformulier. Ik ga graag met je in gesprek tijdens een gratis kennismakingsgesprek om te horen wie jij bent, wat jouw wensen zijn en al jou vragen te beantwoorden.

info@katjadiroen.nl
06-54994117

KvK: 52883698
BTW-ID: NL001872542B72

Op alle rechtsbetrekkingen van Katja Diroen Fotografie zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen
Realisatie: Pixel Creation