FaQ


Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op of bel 06-54994117.

 

TIjdens het vrijblijvende informatiegesprek, dat in de studio plaats vind, kun je je wensen kenbaar maken en verteld fotografe Katja Diroen wat je van haar kunt verwachten tijdens de portretsessie. Tevens kun je een kijkje nemen in de studio, bespreken we de styling en make-up en leggen we eventueel de datum van de fotoshoot vast.  

 

 

De duur van een fotoshoot is afhankelijk van het soort fotosessie er geboekt wordt. 

Een fotoshoot compleet met visagie en haarstyling duurt gemiddeld 3 tot 4 uur.

 

Een fotoshoot voor een zakelijk portret kan van 1 tot 2 uur duren.

De foto's die gemaakt zijn, worden door fotografe Katja Diroen uitgezocht, daarna zal zij de mooiste portretten worden waar nodig bewerken. De bewerking zal nooit ingrijpend zijn, maar beperkt zich tot minimale punten.

Originele bestanden worden nooit overhandigd!

Bij de aankoop van elke afdruk ontvang je automatisch het digitale bestand, in het formaat van de afdruk en op hoge resolutie.

 

Alleen bij de zakelijke portretsessie ontvang je uitsluitend digitale portretten. 

 

Katja Diroen Fotografie heeft het recht om de foto's, welke gemaakt zijn tijdens een fotoshoot, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk, stockhouses en inzending voor fotowedstrijden. Wil je dit liever niet, geef dit dan even aan tijdens het pre-consultatiegesprek of de fotoshoot.

 

Op alle rechtsbetrekkingen van Katja Diroen Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden DuPho van toepassing. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen. 

In de fotostudio van Katja Diroen kan niet gepind worden. Betalingen kunnen contant en per overboeking geschieden, doch binnen 14 dagen na factuurdatum. 

 

De fotosessie mag op de dag van de sessie contant betaald worden. Of per overboeking, in dat geval dient de betaling 1 dag voor de sessie te zijn bijgeschreven.

 

Bestelde producten dienen, binnen 14 dagen, te worden voldaan via overboeking en conform factuur. Echter 25% van het factuurbedrag dient als aanbetaling te worden overgemaakt.

 

 

 

 

Een betalingsregeling voor bestelde producten is mogelijk, dit gaat in gezamelijk overleg. Schroom niet om hier verder naar te informeren!