Lieke, Desiree, Eva en Vere | Vriendinnenshoot

Beste vriendinnen en alle vier zitten ze in het examenjaar aan het Montessori College in Arnhem. Samen kwamen ze in februari naar mijn studio in Arnhem.

Beste vriendinnen en alle vier zitten ze in het examenjaar van het Montessori College in Arnhem.

Samen kwamen ze in februari naar mijn studio in Arnhem. Sabrine heeft de meiden één voor één verwend met mooie make-up en gestylde haren. Daarna heb ik ze in verschillende setjes kleding gefotografeerd. Aan het einde hebben we alle meiden in een door mij samengestelde look gehezen en heb ik ook nog een aantal Fine Art foto’s gemaakt.

High School Seniors zijn super gezellig en ik vind het altijd enorm leuk om ze te fotograferen. Je kunt jezelf zijn of eens een keer iets totaal anders dragen dan je normaal zou doen. En als kers op de taart, heb je geweldige foto’s waar jij en je familie voor altijd naar kunnen kijken.

Eens moest het er een keer van komen, en wie anders dan mijn zeer gewaardeerde collega Ronnie Hulshof had dit beter kunnen doen? Ronnie was gedurende de hele sessie aanwezig en legde alles vast op film. Met als resultaat een super gave ‘behind the scene’ video.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation