Reviews

Tessa
Tessa

"Katja, het was een leuke ervaring. Heel prettig en fijn zoals jouw expertise ervoor zorgde dat wij ons comfortabel voelde vóór de camera. We hebben een prachtige serie foto's waar we blij mee zijn."

Merle
Merle

"Op de dag van de shoot startte we met een gezellig onderonsje. Hierdoor voelde de dag minder beladen en meer ontspannen. Na het bijkletsen startte we met foto's in de studio. Ik was zenuwachtig, maar Katja gaf goede instructies wat bijdroeg aan mijn postuur, er was ook veel ruimte voor eigen ideeën. Ik vond het fijn dat de shoot echt een gezamenlijk project was. We besloten de sessie buiten voort te zetten, omdat ik van mening was dat ik beter tot mijn recht zou komen in een vrijere omgeving. Ik heb echt genoten van deze dag en gun iedereen zo'n leuke ervaring. Katja heeft al mijn verschillende kanten vast weten te leggen, daar ben ik heel blij mee."

Betty
Betty

"Katja weet als geen ander het beste in iemand naar boven te halen en dat weet ze met haar camera vast te leggen. Ze geeft je een goed gevoel. Het maakt haar niet uit hoe je eruit ziet, je mindere kanten maken je juist uniek. Ik raad het elke vrouw aan om op deze manier herinneringen te maken, ze te bewaren en te koesteren. Je moet jezelf af en toe verwennen, ook in mindere tijden, juist in mindere tijden!"

Rosalie
Rosalie

Ondanks de grote verschillen tussen Katja en mij, voelde ik mij meteen thuis en kon ik mij helemaal overgeven aan de fotoshoot. De foto's zijn prachtig geworden, ik kan er in stilte erg van genieten.

Wendie
Wendie

De fotoshoot was ontspannen, relaxed en plezierig, een echt verwen-moment voor mijzelf en ik raad het elke vrouw aan. Het is een cadeau voor en van het leven. Katja is een echte professional, weet wat ze wil en wat ze doet. Ze zet je in de juiste houding, zodat je het beste tot je recht komt. Het is echt en je voelt je serieus genomen. Ik kijk met veel tevredenheid terug naar de foto's, ze geven me een boost aan mijn zelfvertrouwen.

Stephanie
Stephanie

Voor de lens staan bij Katja is een feestje! Ze stelt je heel erg op je gemak, is heel relaxed, maar zegt wel duidelijk wat ze van je verwacht. Ze weet me keer op keer te vangen in het moment. Ik voelde me stiekem even model, al was het maar voor 1 dag.

Henrike
Henrike

Ik ben zo blij met het eindresultaat! Het is echt een aanrader om met Katja samen te werken. Ze zorgt voor het hele plaatje, een gesprek, hapje & drankje. Ze bereid zich voor op de shoot, maar improviseert ook. Ik vond het leuk en ontspannen om met haar samen te werken. Ik zou het elke vrouw aanraden, het is echt een cadeautje voor jezelf.

Yvonne
Yvonne

Hartstikke bedankt voor de super feestelijke ochtend. Je luisterde naar onze wensen, behandelde ons attent en zorgzaam maar op een professionele manier. De foto's zijn prachtig, we zijn er zo blij mee!

Realisatie: Pixel Creation