Reviews

Betty
Betty

"Katja weet als geen ander het beste in iemand naar boven te halen en dat weet ze met haar camera vast te leggen. Ze geeft je een goed gevoel. Het maakt haar niet uit hoe je eruit ziet, je mindere kanten maken je juist uniek. Ik raad het elke vrouw aan om op deze manier herinneringen te maken, ze te bewaren en te koesteren. Je moet jezelf af en toe verwennen, ook in mindere tijden, juist in mindere tijden!"

Rosalie
Rosalie

Ondanks de grote verschillen tussen Katja en mij, voelde ik mij meteen thuis en kon ik mij helemaal overgeven aan de fotoshoot. De foto's zijn prachtig geworden, ik kan er in stilte erg van genieten.

Wendie
Wendie

De fotoshoot was ontspannen, relaxed en plezierig, een echt verwen-moment voor mijzelf en ik raad het elke vrouw aan. Het is een cadeau voor en van het leven. Katja is een echte professional, weet wat ze wil en wat ze doet. Ze zet je in de juiste houding, zodat je het beste tot je recht komt. Het is echt en je voelt je serieus genomen. Ik kijk met veel tevredenheid terug naar de foto's, ze geven me een boost aan mijn zelfvertrouwen.

Juliette
Juliette

"Ik vond het ontzettend leuk om te doen! Ik voelde me een stuk zelfverzekerder tijden en na de shoot. Je liet me echt op mijn gemak voelen en die zelfverzekerdheid is ook echt terug te zien in de foto's vind ik. Ik vind het zo knap hoe jij bij iedereen het mooiste naar boven kunt halen. Daar haal je echt veel meer plezier uit dan bij een standaard shoot."

Stephanie
Stephanie

Voor de lens staan bij Katja is een feestje! Ze stelt je heel erg op je gemak, is heel relaxed, maar zegt wel duidelijk wat ze van je verwacht. Ze weet me keer op keer te vangen in het moment. Ik voelde me stiekem even model, al was het maar voor 1 dag.

Sterre
Sterre

Katja is een aardige vrouw die goed begrijpt wat je bedoelt, dat zorgt voor een fijne samenwerking. Ik vond het ook erg fijn dat ik mee mocht denken. Als ik een fotoshoot met Katja mag aanbevelen, dan is dat aan jongeren met een laag zelfbeeld. Want wat ik vooral geleerd heb van de fotoshoot, is dat ik wel mooi ben.

Danique
Danique

Wat ik zo leuk vond bij Katja was dat ik me gewoon mezelf voelde en niet als een ziek meisje.

Henrike
Henrike

Ik ben zo blij met het eindresultaat! Het is echt een aanrader om met Katja samen te werken. Ze zorgt voor het hele plaatje, een gesprek, hapje & drankje. Ze bereid zich voor op de shoot, maar improviseert ook. Ik vond het leuk en ontspannen om met haar samen te werken. Ik zou het elke vrouw aanraden, het is echt een cadeautje voor jezelf.

Yvonne
Yvonne

Hartstikke bedankt voor de super feestelijke ochtend. Je luisterde naar onze wensen, behandelde ons attent en zorgzaam maar op een professionele manier. De foto's zijn prachtig, we zijn er zo blij mee!

Realisatie: Pixel Creation