2015 wat een fantastisch jaar!

Wauw, wat een jaar! Ik had enorm veel doelen gesteld voor 2015. En ook al heb ik ze niet allemaal, dit jaar al, waar kunnen maken, toch was het een geweldig jaar.

Ik heb zoveel leuke dingen gedaan. Bijzondere, mooie, geweldige mensen ontmoet en gefotografeerd. Het afgelopen jaar heb ik mogen doen waar ik het meest van houdt en dat is bijzonder. Terwijl ik mij ontwikkelde als persoon en genoot van mijn werk als fotograaf, heb ik ook iedere dag klaar kunnen staan voor mijn kinderen. En ook dat, realiseer ik me, is een bijzonder groot voorrecht. Het zou niet mogelijk zijn geweest, zonder al het harde werken en de onmisbare steun van de mensen om mij heen. Daarvoor enorm bedankt!

Het afgelopen jaar heb ik vrouwen, mannen, koppels en kinderen voor mijn lens gehad. Stuk voor stuk stelde zij zich open en hadden voldoende vertrouwen in mij om zich door mij te laten fotograferen. Voor dat vertrouwen wil ik graag al deze mensen bedanken. Het is lastig om te omschrijven hoe ik me daarbij voel. Ik laat liever beelden zien, beelden van mijn favorieten portretten uit een aantal van de fotoshoots die ik dit jaar gedaan heb.

Terwijl mijn fotografiebedrijf groeiende is, mijn oudste zich klaar maakt voor het voortgezet onderwijs (en ik ook), mijn jongste enorm grote sprongen maakt op school en mijn man dagelijks het brood op de plank verzorgd, hebben wij ook nog kans gezien om een nieuw bedrijf op te starten. De doelen voor 2016 zijn niet minder geworden, sommige zijn gelijk gebleven, andere zijn veranderd en er zijn zelfs nieuwe doelen bijgekomen.

Van 2016 wil ik een net zo mooi en succesvol jaar maken.  Maar voordat het zover is sluiten we dit jaar uiteraard in stijl en met een knaller af.

Ik wens iedereen een fantastisch, mooi, gezond, liefdevol, gelukkig, succesvol en spetterend 2016.
 

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation