25 Feitjes over…

Regelmatig ben ik op het internet op zoek naar ideeën en inspiratie voor een nieuw blog-item. Ik zie vaak lijstjes met ‘feiten’ en ‘weetjes’ over allerlei onderwerpen voorbij komen. Dus het leek me wel leuk om zelf eens zo’n lijstje te maken. 

In dit blog 25 feitjes over mijzelf. 
1.   Lekker voor de hand liggend, maar ik ben een vrouw.
2.   Misschien heb je het al wel eens gezien, ik heb blonde haren en blauwe ogen. Van natura echter donker blond/bruin, al ben ik tegenwoordig van natura meer grijs dan donker blond/bruin.
3.   Ik zal best al wel eens een hint gegeven hebben, maar ik ben al 22 jaar aan de lijn. Welke vrouw is nu niet aan de lijn zul je denken.
4.   Zelfspot is een makkelijk middel om mezelf te beschermen tegen negativiteit. Je ziet het ook terug in de foto’s die van mij gemaakt worden, ik sta nooit normaal op de foto.
5.   Ik probeer al behoorlijk wat jaren mijn haar weer langer te laten groeien. Inmiddels ben ik bezig met poging 1001.
6.   Perfectionisme kan een goede eigenschap zijn, maar ik ervaar het vaak ook als een hindernis. Perfectie bestaat namelijk niet, dus onmogelijk om na te streven, toch geef ik niet op.
7.   Ik ben dankbaar voor de billen van Kim Kardashian. Aangezien vele die van haar sexy vinden, vind ik nu dat die van mij dat ook zijn.
8.   Ik ben heel slecht in het vertellen van moppen. De helft van het verhaal vergeet ik en met een beetje pech verklap ik halverwege zelfs de clue.
9.   Ik huil echt om alles, bruiloften, kindervoorstellingen, films, begrafenissen, nee echt je kan het zo gek niet bedenken.
10. Als ik auto rijd voel ik me pas echt vrij, ik kan gaan en staan waar ik wil, zolang als iedereen voor me maar door rijdt. Mijn kids zitten dan ook geregeld hoofdschuddend naast me.
11. Ik ben zo loyaal als onze golden retriever.
12. Het liefst draag ik jurken, lekker makkelijk. Maar voor de afwisseling trek ik zo nu en dan ook wel eens een broek aan. 
13. Brengt me bij mijn volgende punt. Ik haat het om te gaan shoppen voor broeken en met name spijkerbroeken. Het is zo lastig om voor mijn ‘sexy’ billen een passende broek te vinden.
14. Fotografie is mijn grote passie, naast mijn gezin uiteraard. Als ik mooie foto’s in bladen, internet of op tv zie dan wil ik het liefst gelijk aan de slag.
15. Ik heb een hekel aan liegen, ik ben er dan ook heel erg slecht in.
16. Over het algemeen kom ik liever te vroeg bij een afspraak dan te laat, ik hou van punctualiteit.
17. Ik kan slecht omgaan met impulsieve acties, al ben ik wel heel goed in het doen van impuls-aankopen.
18. Mijn gezicht vind ik leuker zonder bril, maar ja dat kijkt zo lastig. 
19. Voordat ik naar bed ga, sluip ik altijd nog even de kamers van mijn kids in om ze even een dikke zoen te geven en hun lieve zachte, warme handjes tegen mijn wang te leggen. 
20. Dromen doe ik groots.
21. Chocolade is mijn enigste en grootste zonde. Wanneer ik het koop, komt niemand erachter dat ik het heb of had. Het is zoooooo lekker.
22. Ken je die vogels die in het voorjaar al vroeg beginnen te fluiten? Nou daar heb ik dus helemaal niks mee. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de natuur, het voorjaar en de zomer. Maar als er een muteknop op die vogels zou zitten dan zou ik hem gebruiken. Het gefluit brengt me terug naar mijn ziekenhuisopname toen ik nog vrij jong was.
23. Pumps vind ik te gek. Ze staan echt heel mooi in mijn kast.
24. Er is een reden waarom ik achter de camera sta, en niet ervoor als model. Ik kan niet poseren. 
25. Zwart is mijn favoriete kleur, zeker als het om kleding gaat, dat kleedt zo lekker af.

Toegegeven; dit was een leuk en makkelijk stukje om te schrijven, dat heb ik glimlachend gedaan. Ik hoop dat je hem glimlachend hebt gelezen. Toen ik eraan begon dacht ik ‘Mijn hemel, 25 feitjes! Dat zijn er best veel!’. Voor ik het wist was ik met nr. 19 bezig en dacht ik ‘Ach ik denk dat ik er nog wel 10 of misschien wel 20 kan opschrijven’. Niet gevreesd, daar ga ik je nu niet mee lastig vallen… 

Oké vooruit dan, ik zal je er nog een paar vertellen.

26. Bloggen vind ik leuk om te doen, het is net als kletsen. Als ik eenmaal bezig ben houd ik niet meer op.
27. Mijn ontslag 4 jaar geleden is het beste wat me is overkomen (naast mijn gezin) anders deed ik nu niet wat ik het liefst doe: fotograferen.
28. Bloemen in roze en witte tinten vind ik het mooist, het ziet er altijd uit alsof het voorjaar is. 

Bovenstaande foto’s heb ik met behulp van de zelfontspanner genomen. Dat betekent: camera klaarzetten, snel naar je plek rennen en wachten tot de camera sneller begint te piepen en lachen maar! Kwalitatief niet echt de beste foto’s maar het was wel leuk om te doen. De volgende keer misschien toch maar even een assistent inschakelen…

Wist je overigens dat je mij tegenwoordig ook kunt volgen op Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter en Facebook

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation