Altijd Sexy | Zwangerschapsshoot

Tijdens haar zwangerschap-sessie op 1 oktober was zij rond de 34 weken zwanger en zag er prachtig uit. Ze had (en heeft nog steeds) een bescheiden en mooi rond buikje. Zij hees zichzelf dan ook pas de problème, in een oogstrelend niemendalletje.

Het poseren was enigszins wat lastiger, want Sabrine kampt al sinds het begin van haar zwangerschap met een paar onprettige andere kwaaltjes. Het blijft ook een bijzonder wonder, er groeit gewoon een inimini mensje in je buik.  Hoe dan ook, ze zag er mooi en sensationeel uit.

Sabrine wilde graag dat haar portretten ‘anders’ zouden zijn, daarom koos zij ervoor om richting boudoir te gaan. We hebben zelfs een paar portretten waarbij ze haar borsten bedekt met slechts haar armen. Deze portretten zijn echter ‘for her eyes only’. Zussie Susan speelt een hele grote en belangrijke rol in het leven van Sabrine. Zij heeft ook de bijzondere eer om straks bij de bevalling aanwezig te zijn en om haar kleine nichtje vreselijk te verwennen. Het kon dan niet uitblijven, Suus moest ook op de foto!

Deze zwangerschap-sessie was voor mij toch net even anders dan anders. Suus ken ik al vanaf de MEAO en Sabrine eigenlijk net zo lang. Bovendien is Sabrine een van mijn getalenteerde haar en make-up artiesten. Ondanks dat alles heel soepeltjes, plezierig en gezellig is verlopen, was ik echt zo enorm zenuwachtig voor de presentatie van haar portreten. Ik heb de nacht ervoor niet meer dan 1 uur slaap kunnen pakken. Hoe hard ik ook probeerde en mijn ogen stijf op elkaar hield, in mijn hoofd bleef het maar ratelen, verschrikkelijk. Maar goed, uiteindelijk zat ik monter en met veel pret (meezingend met de muziek) in de auto en reed ik vrolijk naar Ter Aar.

Zoals altijd heb ik ook nu mijn favoriete portretten. Ze staan hier echter niet allemaal bij, omdat ze ‘for her eyes only’ zijn. Het was een voorrecht om Sabrine’s zwangerschap vast te mogen leggen, zodat zij voor altijd een mooie herinnering heeft aan deze bijzondere periode, en wederom te doen waar ik gelukkig van word.

Ik zei het eerder al, Sabrine is naast visagiste ook (v)blogster voor Allinmom.com, daar heeft ze een blog geschreven en een vlog gemaakt over haar ervaring tijdens de zwangerschap-sessie. Neem eens een kijkje, want naast het blog over de zwangerschap-sessie, schrijft ze over nog veel meer dat te maken heeft met haar zwangerschap. Naast toekomstig mama is ze een zeer getalenteerde visagiste kijk maar eens op haar website.

Leuk dat je weer de moeite hebt genomen om mijn blog te lezen. Heb je ook een reactie voor mij achter gelaten, ik lees namelijk graag wat je ervan vind?

Glamoureuze groet,
Katja

(KLIK OP DE FOTO OM MEER FOTO’S TE BEKIJKEN)

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation