Annette

Een cadeau voor haar én voor hem. Annette en ik hebben 1x een uurtje personal training gedeeld een paar jaar geleden en in maart belde Annette me met de vraag of ik haar wilde fotograferen. Uh jaaaaaaa, echt wel!!!

Wat een leuke en interessante vrouw is Annette, ik heb zo met haar gelachen en ze heeft zoveel met me gedeeld. Annette is echt een vrouw die altijd met een big smile binnen komt lopen. Eén bonk positiviteit! Haar motto is ook, Enjoy every day and take the positive in every bad situation. 

50 Jaar en een carrièreswitch

Net als veel andere vrouwen leren we, naar mate we ouder worden, meer over onszelf. Zo ontdekte Annette dat ze een zorgzaam en gul persoon is en dat ze daar iets mee wilde doen. Dus besloot ze na haar 50e gewoon nog even terug naar school te gaan en van carrière te veranderen. Ze word er enorm gelukkig van als ze anderen kan helpen en daarbij zichzelf mag zijn, en gunt anderen ook dat geluk.  

Terugkijkend op wie ze nu is en waar ze nu staat zou ze iedereen willen vertellen alles uit het leven te halen, elke dag herinneringen te maken, te dansen en te zingen, doe wat je gelukkig maakt en vertel de mensen van wie je houdt, dat je van ze houdt. 

Boudoir en Casual glam

Voor haar gevoel is ze op een bepaald punt in haar leven beland, een nieuwe periode met een nieuwe ik. Dat wilde ze graag laten vast leggen! Ze durft vol vertrouwen te zeggen dat ze een mooi mens is en als anderen dat niet zien ….. dan is dat hun gemis. Daar bewonder ik haar om. Ze wil zichzelf eraan herinneren wie ze is en dat ze trots is op wie ze is. Een cadeau voor haarzelf, maar ook voor haar man. Hij word binnenkort 60 en zal dit een prachtig geschenk vinden, dat weet ik zeker.

Ze was dan ook erg duidelijk in wat ze wilde als het om haar portretten ging. Het moest een mix worden van boudoir en casual-glam. Dus ik had mijn luchtbed opgeblazen en mooi opgemaakt, zodat ze daar koninklijk kon plaats nemen om prachtig gefotografeerd te worden. Bij boudoir denk ik aan classy sexy, het mooi in beeld brengen van het vrouwelijk lichaam. Dat kan met mooie lingerie of semie-naakt. Ik mag het niet zo heel vaak doen, maar als het dan toch zover is … 

Een mooi cadeau

Annette besloot alle portretten te bundelen in een prachtig album, zodat ze een mooi cadeau had voor haar echtgenoot. En een aantal van de portretten zullen straks ook in hun woning in Italië komen te hangen, zo word ze er zowel in Nederland als in Italie herinnerd aan die fantastische, liefhebbende, zorgzame, vrolijke en sterke vrouw die ze is.

Lieve Annette, ik weet zeker dat je dit leest, dank je wel voor je wijze lessen en vrolijke aanwezigheid. Geniet van je portretten en bewaak alles wat je bent.

Liefs Katja

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation