Beauty fotoshoot | Sterre

Eigenlijk zou ik naar haar toe gaan, ik zag het al helemaal voor me, een gave sessie aan het strand, tussen het duingras. Helaas ging dat feestje niet door, vanwege het musical-optreden van mijn eigen Sterre. Dus helemaal vanuit Tholen, Zeeland, kwam Sterre samen met haar moeder naar Arnhem voor haar tiener beautysessie met mij.

De bedoeling was om een beautyportret te maken met mooie make-up en haarstyling. Maar toen ik Sterre in het echt zag, met haar prachtige lange bos donkerblonde haar en mooie blanke huid, veranderde ik al snel van gedachte. Ik wilde het puur houden! Een beetje anti-glimpoeder en wat mascara was meer dan genoeg. En dan dat haar ………wauw, wat een bos en wat een lengte. 

Ik heb veel verschillende foto’s gemaakt en er zitten zulke gave portretten bij, dat ik er zelfs 2 heb ingestuurd naar de International Photography Awards. Wie weet zit er een winnaar bij! Welke 2 portretten denk je dat ik gekozen heb?

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation