Betty & Amélie | Moeder & Dochter Portretsessie

Betty....wat een heerlijke vrouw is dat. Ze is LIEF, gul, sociaal, VROLIJK, meelevend en heeft een goed gevoel voor HUMOR.

Maar wat ik het allerleukst aan haar vind, is haar manier van schrijven. Als je van Betty een e-mail of berichtje krijgt, is dat niet een simpel berichtje, nee dat is een hele uitgebreide, vrolijke e-mail met veel zelfspot. Ik lees ze graag en altijd met een glimlach op mijn gezicht.

In oktober vorig jaar stuurde ze mij een dergelijk mailtje, ik had gelijk zin om haar te ontmoeten. Ze volgde mij al een tijdje op Facebook en had mijn website bekeken. Ze wist het zeker,  ze wilde graag een moeder & dochter portretsessie bij mij boeken als verrassing voor haar lieve echtgenoot. Maar voordat het zover was, wilde ze nog wel eerst even aan zichzelf werken. (lees; lijnen) En nu had ze een stok achter de deur, want voor de fotosessie moest ze er, van zichzelf, pico-bello uitzien.

Na wat over en weer gemaild te hebben, spraken we in december af voor een gezellig ontbijtje. Daar werd over van alles gekletst en reserveerde we direct een datum in onze agenda’s voor haar moeder & dochter portretsessie

Eindelijk was het zover, visagiste Sabrine en ik stonden enthousiast te wachten tot Betty & Amelie er waren. Het was een super gezellige middag. We hebben heerlijk gekletst, gelachen en zelfs een traantje weg gepinkt.  Maar we hebben vooral veel mooie foto’s gemaakt. Betty heeft inmiddels haar favorieten portretten gekozen. Maar ik wil je uiteraard ook mijn favorieten laten zien, en dat zijn er best veel!

Amélie heeft zich geen minuut verveeld. Terwijl haar moeder opgemaakt werd, stond zij als volwaardig fotomodel voor mijn lens. Instructies had ze niet nodig, poseren ging haar gemakkelijk af. Dat kun je ook wel zien aan de vele foto’s die ik van haar maakte.

Na de fotosessie, stuurde Betty mij direct een e-mail.

“Lieve Katja en Sabrina, 

Wat was het afgelopen zaterdag toch leuk meisjes!! Wat hebben Amélie en ik genoten, het was echt een geweldige dag! ‘Vet cool” zelfs, volgens dochterlief. We hebben ons er weken op verheugd en eindelijk was het afgelopen zaterdag zover.

‘S Ochtends werd ik wakker met kriebels in mijn buik die flink tekeer gingen, dat heb ik vaker als ik wat bijzonders ga doen. En dat het samen met Amélie was, maakt het natuurlijk voor mij extra leuk.

Vol verwachting gingen we naar jouw studio en bij binnenkomst voelde we ons direct thuis. Super leuk ingericht, lekkere hapjes die smachtend op ons stonden te wachten (daar gaan mijn goede voornemens weer) en gezellig als meiden onder elkaar effe kletsen onder het genot van kopje thee.

Na de thee werden we flink onderhanden genomen door Sabrina, die heel vakkundig mijn oneffenheden weg werkte en daarna hoppa……..kon het echte werk beginnen! Ondanks dat wij het in het begin stiekem toch een beetje koud hadden, was dat zo verdwenen omdat jullie zelf een warme en gezellige sfeer creëerden. Helemaal top meisjes!!

Kwijlend van jaloezie zit ik wel eens naar een“moeder & dochter” fotoshoot van Katja te kijken en nu mochten wij zelf voor de camera gaan staan. Of zitten of liggen natuurlijk, we hebben alles gehad. Fijn dat je veel geduld met me heb gehad Katja, want bij mij ging het met mijn aangeboren gestuntel – waar overigens niks glamourachtig aan is – niet altijd even soepel. Had het gevoel dat dochterlief het beter deed, maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken. Verschil moet er nu eenmaal zijn denk ik dan om mezelf gerust te stellen.

We zijn heel benieuwd naar het resultaat, we hebben alle vertrouwen Katja, dus dat komt helemaal goed! Veel succes met het bewerken van de foto’s lieve Katja en lieve Sabrina veel plezier met de voorbereidingen van jullie bruiloft.

We zullen met heel veel plezier nog vaak aan deze bijzondere dag terug denken. Super bedankt lieve meisjes, jullie zijn TOPPERS!!

Liefs, Betty & Amélie XXX”

Wat Betty & Amélie van hun foto’s vinden!

“Zo mooi geworden, niet normaal meer!!  Ik liep vrijdag half stuiterend naar huis als een blije puber die net haar eerste kusje bij de leukste jongen van het dorp heeft gescoord.”

Ik voel me gevleid door deze mooie woorden en lieve complimentjes, ik bewaar ze dan ook keurig in mijn zak. 

Dit was wel een uitzonderlijk lang blog, maar het was dan ook een bijzonder leuke portretsessie. Bedankt dat je het geduld hebt genomen om alles te lezen. Voel je vrij om het blog te delen of een berichtje achter te laten. 

Glamoureuze groet,
Katja
‘psssssst, wist je dat je mij ook kunt volgen ook op Facebook en Instagram’

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation