Blog Sterre | Own Who You Are Portretsessie

Ik mocht al eens eerder met Sterre samenwerken, dus ik wist wie ik voor de camera zou hebben, toen haar moeder me belde en mij vroeg om haar dochter weer te fotograferen. Ze is een prachtige en prettige jonge dame om mee samen te werken. En hoezeer zij ook probeerd haar gevoelens te verbergen, haar ogen vertellen me precies hoe het zit. 

Sterre is pas 15 jaar en staat aan het begin van haar leven, maar is ook best onzeker over haar voorkomen. Gelukkig weet ze uit ervaring met haar vorige shoot dat ze ook mooi kan zijn.

In tegenstelling tot de vorige keer, hadden we nu bij haar thuis in Tholen afgesproken. Een fotoshoot op locatie dus, weer eens wat anders en erg leuk. En hoewel Sterre zelf erg twijfelde aan de locatie waar we zouden gaan fotograferen, namelijk in hun nieuwe huis dat volledig in puin ligt. Zag ik het als een uitdaging om er iets moois van te maken. Want een ’tijdelijk’ bouwval heeft ook zo zijn charme. 

Ondanks haar onzekerheden, vond ze het toch weer erg leuk om met mij samen te werken. Wat ze vooral fijn vond, was dat ze zelf ook dingen mocht bepalen en dat ik zo begripvol was. Ze is dan ook van mening dat andere jongeren met een laag zelfbeeld zo’n ervaring moeten hebben

Wil je nog meer mooie foto’s zien? Download dan mijn GRATIS magazine.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation