Corporate Portretsessie | Jespha

Zoals je waarschijnlijk wel weten, richt ik mij met name op het maken van Glamour & Beauty portretten van vrouwen. Het komt echter ook voor dat ik portretten maak van kinderen, gezinnen en mannen voor allerlei aangelegenheden.

Zoals je waarschijnlijk wel weten, richt ik mij met name op het maken van Glamour & Beauty portretten van vrouwen. Het komt echter ook voor dat ik portretten maak van kinderen, gezinnen en mannen voor allerlei aangelegenheden.

Zo was de eerste shoot van het jaar 2015 van een man, zowaar mijn eigen man. Hij maakte een tijdje geleden heel officieel, via de website, een afspraak voor het maken van corporate headshots. Deze wil hij uiteindelijk gaan gebruiken voor zijn profiel op LinkedIn, zijn CV en overige zakelijke aangelegenheden. 

In de kerstvakantie kwamen we eindelijk in de gelegenheid om de foto’s te maken. Inmiddels zijn de portretten geselecteerd en klaar om getoond te worden. Hieronder vind je een aantal van mijn favorieten.

Even over die ‘Corporate headshots’; een goede profielfoto kan op professionele sites als LinkedIn en bij je CV een positieve invloed hebben op de eerste indruk die je maakt. We zeggen wel dat de buitenkant niets uitmaakt en dat het om het innerlijk gaat. Maar zelfs als we een pak soep kopen kijken we of het blik, pak of de pot wel een aantrekkelijk etiket heeft. Zelfs als er een deukje in het blik zou zitten, zijn we minder geneigd om het te kopen. Hetzelfde geldt ook voor het aanbieden van je diensten, zeker als je een pagina als LinkedIn (e.d.) voor serieuze doeleinden gebruikt. 

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je bent vrij om een reactie achter te laten, negatief en positief.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation