De Champagnemiddag

Een evenement organiseren, dat kan ik zelf ook wel, dacht ik!

Met die gedachte organiseerde ik mijn eerste evenement, de Champagnemiddag. Ik had allerlei ideeën over hoe die middag eruit moest komen te zien qua aankleding en invulling. Pinterest is een goede inspiratiebron, waar ik altijd graag gebruik van maak.

Op zondag 17 april 2016 was het dan eindelijk zover. Ik had een aantal vriendinnen en familieleden uitgenodigd om samen met 2 andere vriendinnen naar mijn studio te komen voor een gezellige middag. Ik vond dat ik de eerste keer klein moest beginnen, eerst even zien hoe het gaat en waar ik ‘bij een volgende keer’ dingen anders kan doen.

Eén van mijn vaste visagistes, Sabrine Kasno, had ik gevraagd een mini workshop visagie te verzorgen. En zelf maakte ik van de dames die dat wilde een portret. Ik wilde mijn gasten ook verrassen met een geschenk en had daarom bij verschillende ondernemers in Arnhem en omgeving gevraagd of zij iets leuks cadeau wilde geven. Dat verzoek bleef niet ongehoord en vond ik zo enorm leuk!

Van Shoeby Fashion in Elst mocht ik een cadeaubon voor een VIP-avond weg geven. ICI Paris Kronenburg gaf een goodiebag vol met leuke hebbedingetjes. Van Rotisserie Ongedwongen in Velp mocht ik een waardebon voor een diner voor 1 persoon weg geven. Sabrine Kasno Visagie gaf zelfs 2 waardebonnen weg en uiteraard deelde ik zelf ook uit, een cadeaubon en een gave bag-in-bag tas. 

Bij binnenkomst kreeg iedereen een non-alcoholisch glaasje roze bubbels (ja je leest het goed roze, ik  ben en echt meisje en houdt van roze) en een zoete lekkernij.

Sabrine heeft ons van alles verteld over hoe we onze wenkbrauwen mooi kunnen krijgen en hoe het high lighten nu precies werkt.

Tijdens de Champagnemiddag wilde ik graag een klein stukje laten zien van hoe een fotosessie met mij er uit ziet, dus maakte ik van iedereen die dat wilde een portret. 

Wat mij betreft was het een geslaagde middag en als ik de reacties van alle dames mag geloven vonden zij dat ook. Eens kijken wanneer de volgende Champagnemiddag georganiseerd kan worden en wie daarbij willen zijn!

Lijkt het jou leuk om bij de volgende Champagnemiddag aanwezig te zijn, schrijf je dan in en laat je e-mailadres achter, dan kan ik je een uitnodiging sturen.

Bedankt dat je weer de tijd hebt genomen om mijn blog te lezen en als je het leuk vind, mag je mijn blog delen.

Glamoureuze groet,
Katja

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation