De inspiratiesessie

Het moment dat jij ja zegt tegen mij als jouw fotograaf, is het moment dat jouw avontuur begint.

De eerste stap die we daarna nemen, is de inspiratiesessie. De inspiratiesessie is een belangrijk onderdeel in het proces, het maakt de beelden die in mijn hoofd borrelen visueel. Tijdens deze sessie gaan we samen jouw fotoshoot ontwerpen. Het is dan wel van belang dat jij me dan een kijkje geeft in jouw leven, visie en verhalen. Ook hoor ik graag waar je van houdt of juist niet en ik wil zelfs je lievelingskleur weten. 

Al deze inzichten geven mij een duidelijk beeld van wie jij bent, waar jouw kracht ligt, wat jou in de ochtend uit bed krijgt. Daarmee gaan we vervolgens een aantal concepten bedenken en uitwerken die als uitgangspunt voor jouw portretten dienen. Met de uitgewerkte ideeen kun jij je kledingkast in duiken en  gaan bekijken, met of zonder styliste, welke kleding het plaatje compleet maakt. 

Voorheen deed ik dit in mijn eentje, maar aangezien de portretten over jou gaan en jij ook met ideeen loopt, leek het me niet meer dan logisch dat jij onderdeel zou worden van het creatieve proces. Daarnaast zet het je serieus aan het denken over wie je bent, wat je visie is, wat je wilt bereiken en wat je te zeggen hebt.

Vind jij het ook belangrijk om onderdeel te zijn van het creatieve proces als het gaat om jouw portretten, neem dan eens contact op met mij via mail of bel 06-54994117.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation