Een foto van jezelf ophangen doe je gewoon niet.

Waarom geef jij je mooi gestileerde muur niet een persoonlijkere tint met een #echtportret van jezelf?

Van de week zag ik voor de zoveelste keer de reclame voor de ovenkroket voorbij komen op tv. ‘S avonds lag ik in bed en dacht, ‘oh weet je waar ik zin in heb, een broodje kroket.’ Drie keer raden wat ik de volgende dag voor lunch had? Yep, een broodje kroket!

Ik hoor je denken,  waar gaat ze heen met dit verhaal. Nou, ik probeer hiermee aan te tonen wat de kracht van beeld is.

Neem nou die mooie quotes die we tegenwoordig aan de muur hebben hangen. Die doen iets met ons. We vinden ze leuk, ze maken ons aan het lachen, ze geven ons kracht, ze herinneren ons ergens aan, ze geven ons een goed gevoel, noem maar op. 

Velen hebben er ook een foto van een beroemde stad bij hangen zoals New York of Parijs. Een stad waarvanze dromen er ooit naartoe te gaan, of van waar ze zijn geweest.

Of er hangt ook een foto bij van een beroemde acteur, actrice of een beroemd model. Of gewoon een hele simpele, niets zeggende maar creatieve tekening van een figuur. Allemaal in het zwart wit, want dat is hip en ik geef je geen ongelijk, het ziet er super leuk uit. 

Maar buiten het feit dat we een keuze hebt gemaakt in wat er hangt, is het verder allemaal erg onpersoonlijk. Mag ik je vragen op hoeveel muren er eigenlijk een mooi portret van jezelf hangt? Nul waarschijnlijk, want een portret van jezelf ophangen dat doe je gewoon niet.

Of toch wel? Wat nou als je naar dat portret eens gaat kijken zoals je naar je goed gekozen quotes kijkt? De quote die je kracht geeft, een lach op je gezicht tovert, je een goed gevoel geeft en je ergens aan doet denken. Gewoon omdat het een vet gaaf portret van jou is! Een portret dat je iedere dag laat zien dat je een te gek mooi mens bent en je elke dag weer inspireert om met veel passie en plezier er alles uit te halen wat erin zit. 

Waarom geef je die mooi gestileerde muur niet een persoonlijkere tint met een gaaf #echtportret van jezelf? Haal die foto van die acteur of actrice maar weg, want er moet plaats gemaakt worden voor jou!

Liefs,

Katja 

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation