Een Koptisch-Egyptische schoonheid | Beautyshoot

Soms zie ik iemand lopen en dan denk ik, die moet ik voor mijn camera hebben. Dat gebeurde ook toen ik Noa zag.

Het was tijdens de Ladies Night in Pathé, toen ik haar samen met haar moeder voorbij zag schuivelen. Ik geloof dat het mijn 2e Ladies Night was. En ik was best een beetje onder de indruk, want het was er enorm druk, Gooische Vrouwen 2 draaide die avond! Destijds was ik nog redelijk onzeker en bang als ik achter mijn stand stond.  

Dus toen Noa en haar moeder langs mijn tafeltje liepen, wist ik gelijk dat ik haar wilde fotograferen, Ik trok mijn stoute schoenen aan en liep op haar af. Noa reageerde heel verrast maar was wel direct enthousiast. We wisselde wat gegevens uit, de volgende dag zocht ik contact met haar om een afspraak te maken voor een portretsessie.

Die afspraak liet echter even op zich wachten. Voordat beide agenda’s op hetzelfde moment vrij hadden, waren we alweer 1 1/2 jaar verder. Maar het was het wachten waard!

Wat een prachtig mooie jonge dame is Noa. Haar vader is Egyptisch en die uiterlijke kenmerken heeft ze mooi mee gekregen. Wil je geloven dat er 2 van die prachtige dames rond lopen? Noa heeft namelijk een tweelingzus.

Ik moet eerlijk toegeven, het was niet moeilijk om prachtige foto’s van haar te maken. Buiten het feit dat ze een schoonheid is, ging het poseren haar  ook makkelijk af. Anna, een van mijn nieuwste visagistes, had Noa subtiel opgemaakt met een naturel make-up. Aan haar haren hoefde we niet veel te doen, want ze heeft van nature een sensationele bos met krullen.

Ik wilde deze portretsessie eens iets nieuws uitproberen met het licht. Ik wilde daarmee een dromerig, romantisch en zacht beeld maken. En volgens mij ben ik daar aardig in geslaagd! Wat vind jij?

Model: Noa

Haar en Make-up: Anna Angin

(KLIK OP DE FOTO OM MEERDERE FOTO’S TE BEKIJKEN)

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation