Een portret van Laura | Beautyshoot

Toen ik haar ontmoette werkte ze bij een advocaten- notariskantoor, inmiddels heeft ze haar opleiding gewichtsconsulente afgerond en werkt ze als personal trainer bij Fit20 in Eindhoven. Ze gooide haar carrière over een heel andere boeg, best dapper vind ik.

Bij de opening van mijn studio was ze ook van de partij, samen met haar vriend. Na het zien van de portretten in de studio, wilde ze ook wel een keer door mij gefotografeerd worden. Dat kon geregeld worden, dus zo gezegd zo gedaan, eind mei kwam ze naar de studio en stond ze voor mijn camera. Er werd getut, gekletst, gelachen en gesnoept maar uiteindelijk ging het toch echt om dat ene mooie plaatje.

Haar shoot ging echter iets anders dan ik gewend ben. Laura’s vader had mij gevraagd of hij mee mocht komen, zodat hij kon kijken hoe ik de dingen aanpak in de studio. Hij wilt graag ook een carrière in de fotografie en vond dat hij wel wat tips kon gebruiken. Als enige man tussen al die vrouwen in de studio, had hij het best een beetje zwaar, vond ik. Zelf vond hij het wel meevallen.

Uiteindelijk was ik naast het fotograferen dus ook bezig met instructies geven. Toegegeven het was af en toe een beetje chaos, maar dan wel een gezellige chaos. Laura en haar vader hadden heerlijke scones met jam en clotted cream meegenomen, dit had ik nog niet eerder gegeten. Ik kan het je aanraden een keer te eten, het is erg lekker.

Zoals gezegd,  ging het om dat ene plaatje. Afgelopen zaterdag kwam ze weer naar Arnhem om haar portretten te bekijken. Hieronder kun je er een aantal bekijken.

“Happy girls are the prettiest”

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation