Ellen & Fairy | Moeder & Dochter Fotoshoot

Vorig jaar mocht ik Ellen al eens fotograferen. En dit jaar kwam ze terug samen met haar prachtige dochter Fairy. Ellen wilde graag een aantal mooie portretten van haar dochter en van hun samen.

Terwijl Fairy als eerste door Sabrine opgemaakt werd, kon ik nog even, onder het genot van een kop thee, gezellig bijkletsen met Ellen. Toen Fairy klaar was, kon Ellen in de make-up stoel en ging ik met Fairy aan de slag.

Omdat Fairy een nieuwe en sterke profielfoto nodig had, voor haar CV en zakelijke communicatie, zijn we eerst begonnen met de profielfoto. En die maak je niet zomaar! Want wil je een lichte, of een donkere achtergrond? Wil je voluit lachen, serieus of met een bescheiden glimlach op de foto? Wat wil je uitstralen, onafhankelijkheid, kracht, zelfvertrouwen, meelevend etc? Wil je met blote armen of liever bedekt, trek je een jasje, een bloesje of trui aan? Gelukkig had Fairy daar vooraf al over nagedacht, dus konden we direct aan de slag.

Uiteindelijk heeft ze een krachtige profielfoto gekozen.

Ondertussen was Ellen ook zover en konden we een paar mooie moeder & dochter portretten gaan maken.

Nog niet zo lang geleden is Fairy thuis gekomen van een solo reis rond de wereld. Tijdens deze reis had ze een leuke jurk gekocht, die ze voor de fotosessie had meegenomen naar de studio. Uiteraard hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt en haar in de jurk gefotografeerd.

Voor mij was het weer een geslaagde portretsessie!

Bedankt dat je er weer was en de moeite hebt genomen om mijn blog te lezen. Ik hoor graag wat je ervan vond, dus laat gerust een berichtje achter.

Met Glamoureuze Groet,
Katja Diroen

(KLIK OP DE FOTO OM MEERDERE FOTO’S TE BEKIJKEN)

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation