Gastblog Britt

Britt, wie is Britt en waarom schrijft zij een gastblog? Britt is mijn allereerste stagiaire!

Vooral de laatste 2 jaar ben ik geregeld benaderd door studentes voor een stageplaats. Tot begin dit jaar zei ik altijd nee, ik vond niet dat ik hen iets te bieden had. Toen Britt mij begin dit jaar benaderde ben ik daar opnieuw over na gaan denken. Ik heb een collega-fotograaf naar haar ervaringen gevraagd. De voor- en nadelen op een rijtje gezet, mezelf ingelezen en toen besloten om er eens een keer voor te gaan. Als ik het niet probeer, zal ik nooit weten of het wat voor me is en of ik ze inderdaad wel of niets te bieden heb. Bovendien heb ik het mijn missie gemaakt om vrouwen te empoweren en te inspireren en ik denk dat ik dat naast mijn fotografie ook mooi op deze manier kan doen. Dus de komende maanden, word ik 4 dagen in de week op vergezeld door Britt. 


We hebben elkaar pas kort geleden ontmoet, dus ik kan je nog niet zo heel veel over Britt vertellen. Vandaar dat ik haar gevraagd heb om een stukje voor dit blog te schrijven waarin zij zichzelf even voorsteld.

Mijn naam is Britt Garnier, ik ben 19 jaar oud en woon in Duiven. Ik ben een studente fotografie op het Technova College in Ede. Voor deze opleiding moet ik meerdere stages lopen en voor de stage van dit jaar heb ik Katja benaderd of zij een plek voor mij had en deze had zij. 

Mijn specialiteit binnen de fotografie is portret, dus in dat opzicht heb ik een goede keuze gemaakt. Ik vind het werk van Katja erg mooi en inspirerend, er is dan ook nog veel ruimte om te leren. Ook vind ik haar missie empowerment heel belangrijk ik kijk altijd heel erg op naar vrouwen die dit belangrijk vinden. 

Toen ik de vraag kreeg wat mij nou inspireert moest ik toch wel even nadenken toen kwam ik er achter dat alles om mij heen mij eigenlijk inspireert. Dat ik mijn inspiratie uit de natuur, mensen of kunst haal. Ik fotografeer al vanaf dat ik 10 ben en in die 9 jaar heb ik heel veel verandering gezien in mijn fotografie en de manier waarop ik naar foto’s kijk. Oefening baart kunst en mensen zoals Katja helpen mij om te groeien in wat ik doe.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation