Gastblog Claudia

Claudia Teunissen gelooft in authenticiteit en vind het dus erg belangrijk dat je vooral jezelf bent. Dat kenmerkt haar ook als eventmanager en verbinder. Met haar bedrijf Gastvrije Evenementen zorgt zij dat elk event tot in detail georganiseerd is en dat jouw onderneming in zijn kracht staat.

Wie ben je en wat doe je?

Claudia: Mijn naam is Claudia Teunissen, getrouwd met Marc en moeder van een dochter (12) en zoon (9). 5,5 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf ‘Gastvrije Evenementen’ waar mijn passie voor gastvrijheid en het organiseren van (zakelijke) evenementen samen komen.

Wat is je missie? 

Claudia: Gastvrije Evenementen organiseert, coördineert, inspireert en motiveert op het gebied van (zakelijke) events. Gastvrijheid, loyaliteit en oog voor detail zijn de kernwaarden waaruit voor elk type bedrijf een passend event is te organiseren waarbij het bedrijf/de onderneming in zijn kracht staat .

Wat motiveerde jou om je bedrijf te starten?

Claudia: Toen ik 6 jaar geleden boventallig werd ben ik goed gaan nadenken over wat ik nu echt wilde en dat was mijn eigen bedrijf starten waar mijn ervaringen door mijn studie aan de Hogere Hotelschool, de mooie reizen die ik mocht maken en mijn werkervaring in de hotellerie en het bankwezen samen kwamen. Dit heeft geresulteerd in mijn eigen bedrijf Gastvrije Evenementen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. 

Wat kan jij voor anderen betekenen?

Claudia: Ik ben een gastvrouw, een eventmanager en een verbinder en in die hoedanigheid breng ik mensen tijdens (zakelijke) evenementen samen, heb ik oog voor de kleinste details en verlies ik ook het commerciële aspect van een evenement niet uit het oog.

Deel de beste tip vanuit jouw expertise. 

Claudia: Een evenement kan mits goed opgebouwd en georganiseerd zoveel toevoegen voor een bedrijf. Onderschat daarbij ook de kracht van een goede gastvrouw niet, die jou in je kracht laat staan, ontzorgt en leads binnenhaalt.

Wat is het meest inspirerende verhaal dat je wilt delen met andere?

Claudia: Soms moet je uit je comfortzone om het beste uit jezelf te halen. Nooit had ik gedacht dat ik netwerken op evenementen zo leuk zou vinden, dat het me zelfs goed en natuurlijk afgaat. Ik ben het gaan doen en ben in het begin zelfs wel eens omgekeerd omdat ik het spannend vond om op andere ondernemers af te stappen. Nu weet ik niet anders meer en vind ik het heerlijk om op mensen af te stappen en te verbinden. 

Waarom motiveerde jou om een fotoshoot te boeken?

Claudia: Binnen mijn bedrijf wil ik niet alleen mijn expertise als eventmanager laten zien maar vooral ook mezelf. Met mij zijn er veel eventmanagers, ik geloof dat je gekozen wordt omdat je een (zakelijke) klik hebt en die kan er alleen maar zijn als je jezelf bent en jezelf laat zien offline en zeker ook online en daarom was het tijd voor nieuwe foto’s.

Wat voegen de foto’s toe aan jouw bedrijf?

Claudia: Ze laten mijzien in al mijn kracht als persoon, als ondernemer maar bovenal als mijzelf!

Wie is jouw inspiratie?

Claudia: Toch wel mijn ouders die mij altijd hebben geholpen en gemotiveerd om mijn dromen waar te maken en die mij hebben geleerd door te zetten en hard te werken. Eigenschappen die je ook nodig hebt als ondernemer.

Deel een tip vanuit jouw ervaring met de fotoshoot die een ander kan helpen.

Claudia: Wees jezelf, doe aan waar jij je prettig in voelt en geniet van een dag die in het teken staat van jou!

Hey jij … ik help je, als vrouwelijke ondernemer, een beeldbank met goede foto’s te maken waarmee jouw bedrijf en jouw missie goed weergegeven wordt en je kan inzetten voor je social media, promoties en je website.

Ben jij er eindelijk klaar voor om jezelf en je bedrijf te laten zien? Kijk dan hier wat ik voor je kan betekenen.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation