Gastblog door Chelly

Het gastblog van deze maand is geschreven door Chelly. Ik ken haar al ‘eeuwen’ en als ik aan Chelly denk dan denk ik aan thee, lachen, dansen, genieten, lekker eten, poezen en haar 2 dochters. Chelly is voor mij de definitie van een levensgenieter. Ik kan me ook niet herinneren dat ik haar er ooit op betrapt heb boos te zijn. Dus toen ik een model nodig had voor mijn eigen fotoshoot met Lot, twijfelde ik geen moment en vroeg ik haar. Ik wist vooraf dat het een feestje zou worden en dat was het. Zij bedankt mij wel, maar eigelijk ben ik degene die haar moet bedanken.

Chelly;  Hoi, ik ben Chelly Vianen, werkzaam bij de Rijksoverheid en bewust alleenstaande ouder van twee mooie kids. 

Katja en ik hebben een aantal jaren samen op school gezeten. Wij kennen elkaar dus nog voor de lachrimpels in ons gezicht kwamen. 

Na onze schooltijd is ieder zijn eigen weg gegaan en hebben we een eigen huisje boompje feestje gebouwd. Een flink aantal jaren verder komen we elkaar weer lijfelijk tegen en bespreken wat we zoal gedaan hebben de afgelopen jaren. 

Beide zijn we moeder geworden en hebben ervaren dat naast het hebben van een gezin en de verwachtingen die het ouderschap van ons vraagt wij ook nog steeds vrouw zijn. Ik ben misschien een onafhankelijke eigenwijze vrouw, een gevoelige en eerlijke vrouw, maar door ervaringen in het leven ook een sterke vrouw. Ik stond dan ook zeer versteld toen Katja dit op een foto had vastgelegd. Ik stond verbaast, mijn omgeving stond verbaast. Wow daar zie je opeens jezelf zoals je echt bent. 

Ik heb al veel dierbaren door onverwacht overlijden vaarwel moeten zeggen. Mensen zullen dus vaak naar mijn Facebook kijken als, zij is een levensgenieter! Dat klopt! Ik heb gezien dat het zo voorbij kan zijn, de dood geen leeftijd kent en dat je dus optimaal moet genieten van de dingen die je doet, proeft en van de mensen om je heen waar je liefde mee deelt. Er zijn zoveel redenen om je down te kunnen voelen maar ik wens iedereen de kracht te vinden om zichzelf weer rechtop te zetten en ervoor te gaan. 

Ik heb nog nooit model gestaan. Dus wist ook niet welke pose ik moest aannemen ik ging er maar gewoon vanuit dat Katja dit allemaal wel wist en vertrouwde 100% op haar kennis. Katja sprak een duidelijke zin uit: wees vooral gewoon jezelf! Ze gaf mij ook mijn eigen Oprah Winfrey moment, lekker dansen op mijn lievelingsmuziek. Wauw, wat was dit een leuke shoot. 

De shoot heeft mij een boost zelfvertrouwen gegeven en dat straalt af van alle foto’s. Dagelijks ontvang ik vele complimenten op de foto’s, ik ben er trots op. En het maakt mij nog trotser dat ik kan zeggen, dit heeft een oud klasgenoot, mijn vriendin, Katja gemaakt die nu een topfotograaf is. 

Dank je Katja.

Wil jij ook een keer een fotoshoot met mij doen, neem dan contact op via info@katjadiroen.nl, vergeet dan niet ook jouw telefoonnummer te vermelden. Houdt ook mijn projecten in de gaten, misschien ben jij wel het model waar ik naar op zoek ben!

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation