Hoe ik verliefd werd op alles dat ik ben.

Je hebt er ongetwijfeld iets van meegekregen, nadat ik de hele dag foto’s en video’s heb gedeeld op social media!

Donderdag 5 september had ik mijn eigen fotoshoot. En wat een ervaring!!! Ik had het niet verwacht, maar ik vond het geweldig. Lot de Pont van All Eyes On You kwam helemaal vanuit Brabant naar Arnhem om mij te fotograferen. Zij heeft als doel om juist de fotograaf zichtbaar te maken. 

Al mijn onzekerheden gingen overboord, alle muren ging omlaag en er lag geen enkele beer meer op de weg. Ik voelde me fantastisch!

Een week voor de fotoshoot was styliste Rachel Miller bij mij thuis geweest om samen met mij de kleding te kiezen die het beste bij mij en mijn merk past. Dus met een tas vol kleding, schoenen en accessoires ging ik richting studio. 

In de studio was Anna, één van mijn geweldige visagistes, aanwezig om mijn model en mij op te maken. Mijn make-up was spot-on, en samen met de kleding maakte dat het plaatje compleet.

Mijn fotoshoot bevatte ook een sessie van mij behind the scenes. Dus terwijl ik mijn model en vriendin Chelly fotografeerde, alsof het een normale fotosessie was, schoot Lot foto’s van achter de schermen. Iedereen die Chelly kent, weet dat het met haar altijd één groot feest is. Al dansend op heerlijke soulmuziek ging Chelly op de foto. Uiteraard werd er tussendoor ook serieus geposeerd. Bij elke foto die ze tussendoor achterop mijn camera te zien kreeg zei ze, leuk… en wat doe je dat toch goed of wat knap dat je dat kan, jij ziet echt de mooie kant van een vrouw. Uiteindelijk sloten we de shoot met Chelly af met wat alcoholvrije bubbels en dikke knuffels.

Daarna was het tijd voor mijn eigen portretsessie! We begonnen met wat portretten in de studio, waarna we vervolgens vertrokken naar de prachtige Proeftuin in de Intratuin in Duiven. Na een heerlijke lunch stond ik vervolgens lekker ongegeneerd te poseren. Ik moet zeggen, ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld bij het maken van foto’s. Het was een bevrijdend gevoel en ik voelde me ook nog eens mooi!

Na een tijdje hadden we het bij de Intratuin wel een beetje gezien en zijn we naar mijn huis gegaan, waar Lot ook nog een hele rits met foto’s van mij maakte. Uiteindelijk sloten we daar de dag ook af met een kop thee en hebben we gezellig nog wat na zitten kletsen.

De hele dag heb ik me bijzonder, mooi en speciaal gevoeld. Even draaide alles om mij! En dat terwijl ik het normaal gesproken echt verschrikkelijk vind om in het middelpunt te staan. Mijn verjaardag heb ik geloof ik al wel 10x overgeslagen.

Voor mij kwam deze fotoshoot op het juiste moment, de keuze om de shoot te doen heb ik natuulijk zelf gemaakt. Ik voelde dat ik klaar was om laten zien dat ik er mag zijn en dat ik trots ben op al het harde werken dat ik, met name het laatste jaar, aan mezelf heb gedaan. Daar waar ik zo hard naar op zoek was, liefde voor alles dat ik ben, heb ik die dag (en nog steeds) gevoeld.

Toen ik vorige week de foto’s ontving, zag ik mezelf alleen maar lachen en was ik weer even terug bij de dag van de fotoshoot. Hoorde ik de soulmuziek weer, kreeg ik een glimlach op mijn gezicht, raakte ik ontroerd en voelde ik me trots. Ik kon niet wachten om ze te laten zien, en het liefst liet ik ze allemaal tegelijk zien, maar ik ga me bedwingen en laat jullie heel langzaam meegenieten van alle mooie beelden die ik van Lot mocht ontvangen.

Nu nóg meer dan ooit, ben ik ervan overtuigd dat dit een ervaring is die elke vrouw minstens 1x in haar leven moet ervaren. De liefde die je voor jezelf voelt, laat je zelfvertrouwen, je innerlijke kracht en het positieve zelfbeeld, nog meer groeien. Ik voel dat ik ertoe doe, dat ik gezien mag worden en dat ik waardevol ben. Dat gun ik echt elke vrouw!

Zoals ik al zei ga ik mijn impulsen bedwingen en ga ik je niet al mijn foto’s laten zien, maar ik ga je wel laten zien wat voor een mooie beelden ik van Chelly gemaakt heb tijdens onze gezamelijke fotoshoot.

Liefs,

Katja

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation