I loved you from the very start…. | Zwangerschapsshoot

Op mijn verjaardag in december vorig jaar, leek het mij een leuk idee om eens een cadeau weg te geven in plaats van er een te mogen ontvangen. Ik wilde dat aan een bijzonder iemand doen en vroeg jullie mij te vertellen waarom jij vond dat jij een cadeau van mij verdiende of misschien kende je wel iemand die hem verdiende.  

Ik kreeg toen enorm veel reacties, waaronder de reactie van een moeder. Een moeder wiens dochter al behoorlijk wat voor haar kiezen heeft gehad. Na het lezen van haar verhaal,  kon ik niet anders dan haar gelijk geven. Daarom mocht deze moeder,  het cadeau ‘een fotoshoot bij mij’ aan haar dochter geven.  

Op 28 mei van dit jaar kwam haar dochter ‘Cherish’ samen met haar man ‘Peter’ haar cadeau verzilveren. Het werd een iets andere glamourshoot dan normaal, Cherish was namelijk 30 weken zwanger. Inmiddels is ze 37 weken zwanger en kunnen ze niet wachten tot hun kleine wondertje haar opwachting maakt.

Het was wederom een bijzondere ervaring. Cherish is normaal niet van het tutten en een meisjesachtig uiterlijk. Ze voelt zich heerlijk op haar gemak in een makkelijke jeans en haaf favoriete schoenen “All Stars”. Ze heeft ze zelfs onder haar trouwjurk aan gehad, en voor haar kleine meid staat er al een mooi paar roze “All Stars” te wachten. Toch liet ze het allemaal gebeuren, net als Peter haar man. Elke Wouters paste de make-up aan op de wensen van Cherish en zorgde voor een mooie natuurlijke look.  

Cherish vertelde me dat ze het enorm leuk hebben gehad, en ze zich erg mooi voelde door de styling en de make-up artist. Ik ben blij dat we haar op haar gemak hebben kunnen stellen en dat het een leuke ervaring is geweest. Gisteravond ben ik bij ze langs geweest om hun portretten te laten zien. Ze waren verrast en vonden de foto’s super.  

Hieronder vind je een aantal van hun portretten, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.    

“I loved you from the very start….
You stole my breath,
embraced my heart….
Our life together has just begon….
You are part of me, my little one”

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation