Jackie | Inspired by Jacky

Hoe gaaf is het als je werkgever je vraagt of je deel wilt nemen aan een fotosessie geinspireerd op Jacky Kennedy om vervolgens in de nieuwe glossy van het bedrijf gepubliceerd te gaan worden?

Het overkwam Jackie! Nu kan ik je heel uitgebreid gaan vertellen hoe haar fotosessie is verlopen, hoeveel lol we hadden en hoe gaaf Sabrine de make-up had gedaan. Maar ik kan het natuurlijk ook gewoon over laten aan Jackie zelf.

Het gebeurd me niet vaak, maar als een klant mij vraagt of zij zelf ook een stukje mag schrijven voor mijn blog……nou dan zeg ik geen nee natuurlijk. 

Onderstaande tekst is dus geschreven door Jackie zelf.

In maart kwam ik bij Katja in de studio voor een zakelijke, glossy, Jackie-Kennedy-style fotoshoot voor het werk. Mijn baas heeft notabene het eerste contact gelegd voor ons (nog) geheime project om onze klanten eens te verrassen met wat anders. Van ouderwets vakmanschap, want dat is waar ons werk om draait, naar een hippe fotoshoot.

Wie had dat gedacht? Dat je voor je werk dat foto’s mag laten maken in verschillende outfits én mijn haar en make-up werden ook nog geregeld! Sabrine heeft me prachtig opgemaakt (zo mooi dat ik het er die dag lekker op heb laten zitten). Ik hoefde er dus alleen maar te staan! Nou ja, alleen maar staan… Ik kwam erachter dat poseren voor een foto nogal wat lenigheid vereist en dat je heel natuurlijk op de foto komt te staan, in een onnatuurlijk voelende pose. Ik begreep gelijk de modellen van de programma’s op tv die hier uren op oefenen. Gelukkig is Katja een hele goede ‘strike-a-pose’ coach en kon ze mij feilloos influisteren wat ik moest doen. Al zeg ik het zelf, het resultaat mag er wezen!

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation