Moeder & Dochter Fotoshoot | Marleen & Robin

Soms komt het er gewoon niet van! Maak je een afspraak en dan moet je afzeggen, verplaats je de afspraak komt er aan de andere kant weer iets tussen en zo blijf je soms even dingen uitstellen. Gelukkig kwam er van uitstel geen afstel voor Marleen, sterker nog er kwam een geweldig leuke en inspirerende shoot.

Marleen had haar dochter Robin meegenomen, naar mijn studio in Arnhem, gewoon voor de gezelligheid. En daar mocht ik van profiteren. Uiteraard gingen ze ook samen op de foto, daar bleef het echter niet bij. Ik wilde Robin ook graag solo op de foto zetten. Ze heeft zo een prachtige bleke huid met schitterend blond haar, ik had al een heel beeld voor me van wat het moest worden. Van zowel Robin als haar moeder kreeg ik de vrije hand, heerlijk? Ik mocht lekker mijn eigen gang gaan en creatief zijn. Dus toverde ik een oude lap stof uit mijn hoge hoed en wikkelde het om Robin haar hoofd. Het resultaat vind je hieronder.

Bij Marleen hield ik het wat traditioneler, dat wil zeggen, dat we bij Marleen gebruik hebben gemaakt van haar eigen garderobe. Marleen is een stoere rockchick die gek is op Spandau Ballet en haar paarden. Samen met Robin rijdt ze dan ook geregeld paard, en dat kun je wel zien aan haar mooie slanke lijn.

‘Het was een heerlijke dag. We hebben erg genoten van de hele dag en de shoot.’
~ Marleen~ 

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation