Moeder & dochter portretsessie | Nelke & Liesbeth

In oktober 2014 had ik een moeder- & dochtershoot. Het lijkt alweer zo lang geleden, toch zijn er sindsdien maar 4 maanden verstreken.  Oké, dat is best lang nu ik er zo over nadenk. Graag neem ik je even mee naar die dag. 

Het was een enorm leuke middag die we hebben afgesloten met een glaasje bubbels. Moeder en dochter hadden, 2 koffers met kleding bij zich en nog een grote tas met schoenen en een klein tasje met kettingen en oorbellen. Er was dus voldoende om minstens 3 mooie outfits uit te kunnen kiezen. Eén voor een werden ze opgemaakt en hun haren gestyled, onder natuurlijk veel geklets en gelach. Beide vrouwen genoten van het getut, al moesten ze bij het zien van de aangebrachte make up wel wennen. In het dagelijks leven gaan ze namelijk vrij naturel door het leven en dat staat ze goed. De make-up gaf dus extra glamour.

Ondanks dat moeder en dochter niet zo van poseren houden, ging het ze erg goed af. Er waren genoeg momenten waarop ik maar even niet zoveel zei en ze hun gang liet gaan. Dat waren bijzondere momenten. Bijzonder omdat zij zich vrij genoeg voelden om een uitbundige lach, een intieme glimlach of blik naar elkaar te werpen. Dat waren ‘echte’ moeder-en dochtermomenten en ik mocht daarbij zijn! Die portretten zijn mijn favorieten, ik weet zeker dat zij aan deze portretten een mooie en blijvende herinnering zullen hebben. 

Helaas kon ik eerder de foto’s nog niet laten zien, omdat moeder en dochter ze zelf nog niet hadden gezien. Maar nu mag het. 

Je mag me best laten weten wat je ervan vindt en/of het bericht delen.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation