Moeder en Zoon Fotoshoot | Diana en Rocco

Afgelopen maart heeft er een share & like aktie op mijn facebookpagina gestaan. Je kon toen een armbandje en een gratis fotoshoot winnen bij mij in de studio.

Diana Otten was toen de gelukkige winnaar. Samen met haar man en zoon kwam zij woensdag 11 juni in mijn studio voor haar fotoshoot. Diana koos ervoor om er een moeder en zoon shoot van te maken. Nadat visagist Frans Veffer haar make-up en haar had gedaan zijn we 2 uur aan het fotograferen geweest. Tussentijds werd er gelachen, verkleed, gedronken en gesnoept van lekkernijen. 

Het was een warme, zeer warme dag en in de studio was het zelfs een beetje te warm, er dient een ventilator aangeschaft te worden voor de volgende keer. We hadden allemaal het zweet op ons voorhoofd staan, maar dat maakte de pret niet minder groot. 

Uiteindelijk zijn er behoorlijk wat foto’s geschoten en moest ik thuis aan de slag om de mooiste en leukste portretten te selecteren en bewerken.

Gisteravond was het eindelijk zover. Diana, haar man en haar zoon kwamen weer naar de studio om de resultaten te bekijken. En dan ben ik, net als altijd, enorm nerveus voor de reacties. Gelukkig was ik niet alleen met mijn zenuwen, Diana was net zo zenuwachtig. En de zenuwen bleken gelukkig onnodig. Want ze vonden er teveel te mooi. Uiteindelijk heeft ze een mooie selectie gemaakt voor thuis aan de wand. En nog voor ik op bed lag, had ze een aantal van de foto’s en het filmpje met alle foto’s op facebook gezet. 

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation