Omdat het zo leuk is! | Zwangerschapsshoot

Ze is inmiddels ruim 40 weken zwanger en wacht vol spanning op de komst van hun eerste kindje. Lindsey weet al of het een jongetje of meisje is, verder is het voor iedereen een groot mysterie. Ik denk dat het een meisje word……

Het is best mogelijk dat je haar op tv voorbij hebt zien komen. Lindsey is  professioneel model en heeft inmiddels voor diverse grote merken gewerkt. Momenteel wordt ze vooral veel gvraagd voor merken als Prenatal, Mii Casual, Baby Dump en Maxi Cosi en dat is dus niet zo gek.  

Van stoppen met werken is nog lang geen sprake. Terwijl ze mij staat te vertellen dat haar shoot met mij, voorlopig de laatste is. Wordt ze gebeld voor een opdracht. “ik vind het zo leuk om te doen,” zegt ze. Duidelijk iemand die houdt van wat ze doet! 

Omdat Lindsey dicht tegen haar bevallingsdatum zat, besloten we om de sessie bij haar thuis te doen. Dat vond ik op zich best nog wel even spannend, want wik wist niet waar ik rekening mee moest houden wat licht, ruimte en achtergrond betreft. Dus heb ik voor de zekerheid maar gewoon de halve studio meegenomen. Ook voor Lindsey was het even wennen, want dit is niet iets wat ze normaal gesproken thuis doet. Maar uiteindelijk is alles helemaal prima in orde gekomen met weer prachtige portretten als resultaat.

(KLIK OP DE FOTO OM MEERDERE FOTO’S TE BEKIJKEN)

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation