Op al mijn selfies kijk ik scheel!

Op al mijn selfies kijk ik scheel en het word er niet charmanter op wanneer ik mijn bril af zet.

Niemand die het mij durfde te zeggen en in de spiegel was het mij nog niet eerder opgevallen, nooit geweten dus! Tot het trendy werd om op social media selfies te gaan posten. ‘Krijg nou wat’ riep ik, ik kijk gewoon scheel!! Gelukkig kwam ik er al snel achter dat ik het scheel kijken op een foto heel simpel op kan lossen of vermijden. 

1. Ten alle tijden gewoon mijn bril op houden.

2. Geen foto recht van voren nemen. Mijn hoofd moet altijd een klein beetje naar links of naar rechts gedraaid worden. Ander bijkomend voordeel is dat je direct ontdekt wat je mooiste kant is. Iedereen heeft zo zijn meest elegante kant, bij mij is dat rechts.

Nog wat simpele tips voor betoverende selfies, zorg ervoor dat je camera op ooghoogte is, duw je hoofd iets naar voren (waardoor je kin vooruit steekt) en een klein beetje omlaag. Hierdoor moet je opkijken naar de camera en gaan je ogen net iets wijder open, bovendien heb je zo ook minder last van een eventuele dubbele kin. Oh ja, en zorg ervoor dat je met je gezicht naar het licht staat!

Ik weet zeker dat je nu een geweldige selfie maakt. Wie durft het aan en stuurt mij zijn of haar beste selfie?

(KLIK OP DE FOTO OM MEERDERE FOTO’S TE BEKIJKEN)

P.S. Excuses voor de overload aan selfies!

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation